夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

唔知點解有咁既小學同學 ?

我老公有個小學同學, 今年都成 33歲人, 己結婚, 佢個老公要係大陸工作, 一星期回港兩日, 佢便成日發姣同人放晒聲氣,話同佢個老公無感情, 分房睡, 結婚都是為了向亞媽有個交代......

跟住個姣婆便星期一至五晚找不同男人(己婚或未婚)食飯.......係人面前扮到好可憐, 搏人同情之餘攪人老公及男朋友.....

佢依家做秘書之類工作, 無仔女, 但唔跟個老公上大陸住,
為了是星期一至五睇下邊個上釣, 正一死姣婆, 佢很矮,個樣有d似样嫂個女, 以為自己好靚, 成日放電, 我見過佢同過兩個不同男人一起好親密..........見到佢飽晒.......

呢排個死姣婆成日找我老公, 如果比我知道佢一定死硬

佢呢d姣婆個天會收佢.......

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 唔知點解有咁既小學同學 ?

唔洗嬲o禾﹐為D o甘既人﹐玩埋D o甘既野﹐玩玩下遲早上頭條。
PRIVATETIME 寫道:
我老公有個小學同學, 今年都成 33歲人, 己結婚, 佢個老公要係大陸工作, 一星期回港兩日, 佢便成日發姣同人放晒聲氣,話同佢個老公無感情, 分房睡, 結婚都是為了向亞媽有個交代......

跟住個姣婆便星期一至五晚找不同男人(己婚或未婚)食飯.......係人面前扮到好可憐, 搏人同情之餘攪人老公及男朋友.....

佢依家做秘書之類工作, 無仔女, 但唔跟個老公上大陸住,
為了是星期一至五睇下邊個上釣, 正一死姣婆, 佢很矮,個樣有d似样嫂個女, 以為自己好靚, 成日放電, 我見過佢同過兩個不同男人一起好親密..........見到佢飽晒.......

呢排個死姣婆成日找我老公, 如果比我知道佢一定死硬

佢呢d姣婆個天會收佢.......

洋房

無錯 ! 有可能港聞版 標題寫 "綠帽老公怒殺狗男女"

大宅

PRIVATETIME

你老公話你知個姣婆搵過佢咩? 如果佢真係搵你老公, 你諗住點對付佢(姣婆定你老公)?

佢成日都搵唔同既男人,都係想証明自己好有女人味囉(唔知計唔計埋佢d體味 ?同埋佢發姣只不過係其次,實際上佢係x苦悶,唉.....你唔好以為佢成個小艾咁就無人要囉,就算佢係女板八兩金呀,只要佢有錢,而d男人又貪佢錢既,咪一樣照攪可也,d男人成日都話,熄左燈咩都睇唔到架啦

洋房

我會打電話個姣婆公司爆佢d衰野出黎.....等個姣婆無晒面

大宅

PRIVATETIME

你老公會唔會反面架? :lol:

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

o甘激﹖

洋房

呢D女人真係不知所謂, 遲早爆大鍋~~~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

PRIVATETIME,

咁你老公對個女人有乜反應先?有冇異樣?
係你老公同你講個女人呢排成日搵佢,定係你發現架?
天空之城, 快樂之地

大宅

畀面勳章

寫佢d衰樣,跟住fax去佢公司.

PRIVATETIME 寫道:

我會打電話個姣婆公司爆佢d衰野出黎.....等個姣婆無晒面

大宅

kongkong

用埋email都仲得

大宅

佢鍾意做公廁, 你就由佢啦 最緊要睇實自己老公, 同佢講: 公廁好污糟架, 好易野到成身病呀!!

洋房

最慘個大笨蛋, 真係信佢好 "橙" 呢! 其實個姣婆用呢招, 都唔知已經攪左幾多人老公及男朋友......因為唔洗比錢吖嘛 !

我都驚個蠢人中招....死喇死喇 :-( :-(

大宅

畀面勳章

都幾好喎.可以forward再forward.

yst424 寫道:
kongkong

用埋email都仲得

別墅

呢D女人真係不知所謂 小心

洋房

佢係核數師樓做秘書, 大家要小心呀........

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好似有本週刊有登呢d野, 係讀者爆料架, 快d打去爆啦,
唔好再比機會呢d cheap精攪人老公/男朋友!!!

洋房

係咪打電話去報料, 便有人找她 ? 邊間好 d 呢 ?

子爵府

好媽媽勳章

其實佢係一個點既人...係佢既事...你唔需要理佢...最重要係佢唔攪你老公咪得囉...

[url=http://lilypie.com][img]

首頁

尾頁

跳至