想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Urgent !!pollybell & Miffy or other Mammy- 今天day15,d分泌.......

Urgent !!pollybell & Miffy or other Mammy- 今天day15,day 7 至今日d分泌仍然有血絲,yesterday去see dr, dr said可能 hormone唔正常,子宮內膜唔穩定,可能黃體銅不足,dr開左d黃體銅藥比我食,我想知why會有這種情形出現,有什麼可以令到宮內膜穩定番和黃體銅上升???我想問我成孕機會是否低???Please help!!

Thank you!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: Urgent !!pollybell & Miffy or other Mammy- 今天day15,d分泌.......

你尋日睇醫生時唔順便問埋醫生既...

大宅

Re: Urgent !!pollybell & Miffy or other Mammy- 今天day15,d分泌.......

因為當時太多野問忘了問dr!!!有無人知呀???Please help!! Thanks

子爵府

你的狀況有可能是子宮內膜不穩定所引起,一般在壓力大,作息情況改變,或在排卵期間,因荷爾蒙劇烈變化,造成子宮內膜不穩定,而有輕微出血,婦產科可以用藥物穩定內膜調經.

一般補充黃體素都可幫助受精卵著床以增加受孕的可能.
latte12 寫道:
Urgent !!pollybell & Miffy or other Mammy- 今天day15,day 7 至今日d分泌仍然有血絲,yesterday去see dr, dr said可能 hormone唔正常,子宮內膜唔穩定,可能黃體銅不足,dr開左d黃體銅藥比我食,我想知why會有這種情形出現,有什麼可以令到宮內膜穩定番和黃體銅上升???我想問我成孕機會是否低???Please help!!

Thank you!!

首頁

尾頁

跳至