跳至

首頁

尾頁

洋房

2月仁安加價, 真慘呀!!

我book左2月仁安開刀生bb, 仁安2月加10%, 去私家生, 已經貴啦, 仲要加價!~~~~~~~~~ :-( :-(

別墅

Re: 2月仁安加價, 真慘呀!!

係啦!我係法國聽產前講座,個midwife都話一月份一定加價,加幾多仲未知....

點解要加係我地身上喎!唔公平!

禁止訪問

別墅

真係好無奈呀!

不過我覺得, 加10%點都好過無四人房或兩人房, 我現在最驚係入院時佢迫我upgrade去單人房呀, 我計過條數真係好甘, 順產要成五萬幾六萬, 如果緊急開刀, 要成十萬呀. 但到時都係任佢話架啦 :-(

所以如果加10%有大房都仲話, 如果加價後仲要無房被迫住貴房, 就真係

我今日去翹康覆診, 又問醫生又問姑娘, 佢地都叫我放心, 話仁安一定有床位比我. 希望係咁啦, 因為我想順產, 我真係唔想到時入到去, 佢先話無位叫我走

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

請問二月加價加几多? 如果 book 左一月開刀洗吾洗加呀?

大宅

唔好意思, 我係路過的 (我都book左二月係港安生)
其實黎緊幾間私家緊院婦產科都加價, 我地根本避無可避, 都係多得d 大6 人啦,
港安都係一月左右加價, 但護士話仲未知加幾多, :-( :-(
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

複式洋房

Hi 你哋好 ! 我都想知浸會加幾多, 我係3月頭預產期, 本來諗住節省d錢係政府生, 但係知道d私家醫院會加價驚到時好多大6人去政府生冇床位, 所以焗住去私家開刀生所以要提早變咗2月份媽媽, 你哋話d大6人真係害到我哋死死下!

首頁

尾頁

跳至