夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

知道老公有外遇,會用邊種方法,令佢重回身邊?

Dear All Mum ,

如果知道老公出面有外遇,你哋會用

民房

Re: 知道老公有外遇,會用邊種方法,令佢重回身邊?

[quote]
vanvan 寫道:
Dear All Mum ,

如果知道老公出面有外遇,你

洋房

正視問題, 檢討大家的不足.
始終大家係曾經相愛過
所以先結合, 一定有妳的吸引力令佢番轉頭.

民房

其實我覺得如果佢係愛你,而出面果個只不過係玩玩吓,你不用做任何事佢始終最後都會同你一齊,好似我老公咁,出面個女人對佢千依百順,但我對佢就………大聲夾惡,但最後佢都係選擇番呢個家,其實係佢心裡面佢自己知邊個係對佢好.

不過當然都要同佢講清楚啦,唔可以當冇事發生,一定要佢自己2選1,d男人係要迫到埋身先會下到決定,如果唔係一定會拖得就拖(我老公就係咁)唔知你老公係咪都一樣,拖泥帶水

複式洋房

唔使用咩野方法!!係你既最終都係你既!!
0000 寫道:
其實我覺得如果佢係愛你,而出面果個只不過係玩玩吓,你不用做任何事佢始終最後都會同你一齊,好似我老公咁,出面個女人對佢千依百順,但我對佢就………大聲夾惡,但最後佢都係選擇番呢個家,其實係佢心裡面佢自己知邊個係對佢好.

不過當然都要同佢講清楚啦,唔可以當冇事發生,一定要佢自己2選1,d男人係要迫到埋身先會下到決定,如果唔係一定會拖得就拖(我老公就係咁)唔知你老公係咪都一樣,拖泥帶水

男爵府

就算佢返肯返來身邊, 但個心總會有條刺
有捨必有得 有得必有失

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

假若我已不愛他, 何須他重返我身邊?

若果我愛他, 我寧願成全他們倆, 一個痛苦好過3個。

所以, 如果他有外遇, 解決方法只得一個, 就係和平的搞離婚手續。

大宅

晴B媽 寫道:
假若我已不愛他, 何須他重返我身邊?

若果我愛他, 我寧願成全他們倆, 一個痛苦好過3個。

所以, 如果他有外遇, 解決方法只得一個, 就係和平的搞離婚手續。

我都係咁話.

男爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章

同意ccdilly的講法!

ccdilly 寫道:

當冇事發生又唔得 你要同佢講呀..

佢...如果熱戀緊 你最好俾時間佢
佢會聽唔入耳..

時間+耐性+冷靜.....

邊有一定方法可以令佢一定回頭呢...
盡人事而已

洋房

六合彩都要行去買先會中
一段婚姻數十年,一定要辛苦經營
互相協調先可以美滿.

罪都分好多種,下下判死刑
好似苛刻左 D 喎 

松鼠仔 寫道:
唔使用咩野方法!!係你既最終都係你既!![quote]

子爵府

無咩特別方法...一定會離婚(有小朋友都係禁話架啦)...有得一次唔代表會無下一次...果心有一條刺日日又會疑神疑鬼成日chek住佢....到時個c6又頂唔住先話分開咪重傷心....長痛不如短痛....係尼個年代d女人禁叻唔一定要靠男人養姐....

別墅

佢到這一刻都唔認,咁點?但佢已有前科。我知我和佢之間都係有問題。但佢都冇同我溝通及俾機會我。如我知道我會改,但係佢又和第三者一齊,我很難忍耐,對佢好,改給他看。究竟何時有答案?我希望我有時間、包容、珍惜去守住這個家。
該用戶已被刪除

複式洋房

我覺得,有得第三者,佢都多數唔會識得內疚!我會選擇唔睬佢,等佢自已決定揀邊過!因為,留得住個人,但留唔住個心,咪又係冇用!

別墅

我覺得如有得第三者要令佢重回身邊都很難,因為我不接受變心的男人

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ME TOO!
我絕對唔會用任何方法! 有咁嘅事情我必走.
SaunderHung 寫道:
我覺得如有得第三者要令佢重回身邊都很難,因為我不接受變心的男人

別墅

一次不忠, 百次不用, 我唔會用任何方法挽留佢, 因為我會離開佢.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢...如果熱戀緊 你最好俾時間佢

聽到都心痛,自己老公熱戀緊既, 唔係自己 :-(

仲要俾時間佢!
天空之城, 快樂之地

大宅

如果佢返回身邊,我仲要考慮會唔會要返佢,做女人最緊要攞番個主動權,男人有外遇,已經係錯,仲要想方法氹佢,等佢發落,好難啦! :tongue: :tongue: :tongue:

子爵府

vanvan 寫道:
佢到這一刻都唔認,咁點?但佢已有前科。我知我和佢之間都係有問題。但佢都冇同我溝通及俾機會我。如我知道我會改,但係佢又和第三者一齊,我很難忍耐,對佢好,改給他看。究竟何時有答案?我希望我有時間、包容、珍惜去守住這個家。

你不如想清楚自己想點....你個c6已有前科tim ar..真係低 點解要改變自己來等佢回頭阿 佢都唔係第一次架啦無心改過你重要佢來做咩尼...教人離婚其實唔係一件好事...之不過你隻c6真係好唔掂lor...無悔意...你個c6唔x死都無用了

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5