育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

about bb 車腳套...

I saw one from "grace"bb 車...
my bb car is "combi"...
where to buy bb 車腳套?
how much?
thx!

大宅

Re: about bb 車腳套...

別墅

combi 的 BB車買時好似都有腳套送埋 (but i'm not sure)

好似可以打去combi 訂腳套,然後在BB dream 度攞。
如無記錯大約$150。
[/url] [/url] [url=http://www.baby-gaga.com/]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可以買bundle me!

大宅

Able,lukkaman77,
thx for yr reply! :wink:

lukkaman77,
where can i find "bundle me"?
how much, many thx!

大宅

我架combi bb車 係有腳套送埋, 不過冬天都會有風吹入, 我就買左車用的夾棉睡袋 (可以穿安全帶), 希望阿b會暖d, 我係花園街出入口鋪買的, 好似係日本貨, $60 到一個.

大宅

BH
thanks for yr reply!

別墅

請問花園街近邊到呀? 一面近太子/一面近旺角?

BH 寫道:
我架combi bb車 係有腳套送埋, 不過冬天都會有風吹入, 我就買左車用的夾棉睡袋 (可以穿安全帶), 希望阿b會暖d, 我係花園街出入口鋪買的, 好似係日本貨, $60 到一個.

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都想知啊!Thanks
不過Capella車,用唔用到啊?
7688 寫道:

[quote]
BH 寫道:
[/quote]

大宅

好媽媽勳章

i want to know too, thanks!!

7688 寫道:

[quote]
BH 寫道:
[/quote]

別墅

P3車,用唔用到啊??

首頁

尾頁

跳至
熱門主題