意見反饋
義工

家事百科 今日: 13|主題: 36876

有無人用緊洗衣連 乾衣機?????????????

別墅

國民生產總值:898

有無人用緊洗衣連 乾衣機?????????????

[size=medium]邊隻牌子好? 是否比較容易壞? 定係洗衣 & 乾衣分開機好呢? 不過廚房太細,好勉強先裝到,如果洗衣乾衣二合人好,咁就比較慳地方

男爵府

國民生產總值:8505

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有無人用緊洗衣連 乾衣機?????????????

我六年前用惠x浦2合1,洗衣5kg乾衣2.5kg,個人認為唔好用,乾衫都只係乾到9成幾,都仲係要涼衫,我果部機用左無耐就壞左,用親乾衣都跳制,好彩洗衣功能無受影響,免強用左4年就換機喇。

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

別墅

國民生產總值:898

歐洲機如何? 有無人用緊

男爵府

國民生產總值:8792

2018勳章 醒目開學勳章

我以前有部Siemens二合一(跟樓送的電器),但真係冇咩用過乾衣功能,印象中六,七年只用過少於十次.主要係非常潮濕天氣救急用.洗衣功能唔錯(5kg),但乾衣要分兩次,因只可乾一半容量,唔多方便.但可乾到95%以上.到我三年前換樓時,都仲幾新淨.但當時諗住都咁舊咯,咪唔要啦.

我有再買番部二合一standby,但就唔捨得買Siemens咁貴,買咗部Philco當時大特價,平Siemens近一半左右.雖然係意大利造,但唔知係新工人用得粗,定係真係渣d,似乎冇Siemens咁實淨,我都好懷疑佢仲可以捱多幾多年??

[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

複式洋房

國民生產總值:321

我在show room問過 sales她都話2 in 1 係無禁乾架!

別墅

國民生產總值:611

I brought Miele 1yrs old, and use 乾衣 every week, no problem as the machine is totally made in Europe, which is better than Siemens (my brother-in-law told me that Siemens has manufacturer in China right now). And the Customer services is very good.

pinkpig 該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.