意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 6|主題: 133297

有冇人試過買譚魚頭或者小肥羊既火鍋湯底包返屋企打邊爐用?

禁止訪問

國民生產總值:25495

有冇人試過買譚魚頭或者小肥羊既火鍋湯底包返屋企打邊爐用?

大宅

國民生產總值:2759

Re: 有冇人試過買譚魚頭或者小肥羊既火鍋湯底包返屋企打邊爐用?

你click 呢到睇睇 → 小肥羊羊火鍋湯底

珍珠宮

國民生產總值:30439

2018復活節勳章 2018勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有冇人試過買譚魚頭或者小肥羊既火鍋湯底包返屋企打邊爐用?

我試過譚魚頭的蕃茄湯底, 無去食咁好食, 唔知關唔關事無佢個碗加左其他配料比你一齊點黎食. 自己用排骨黎拗湯仲好味.....

洋房

國民生產總值:131

我試過小肥羊既火鍋湯底包, 正

男爵府

國民生產總值:6803

agree~~~

catjeffcat 寫道:
我試過譚魚頭的蕃茄湯底, 無去食咁好食, 唔知關唔關事無佢個碗加左其他配料比你一齊點黎食. 自己用排骨黎拗湯仲好味.....

洋房

國民生產總值:192

我只是試過小肥羊的麻辣湯底,我覺得一般, 一d都唔辣 。

大宅

國民生產總值:1071

我試過小肥羊既火鍋湯底包, 正

媽媽好,
唔辣

侯爵府

國民生產總值:24623

好媽媽勳章 畀面勳章

2 種都試過,但一般la.
小肥羊--得個油,一d都唔辣
譚魚頭--唔係太好味.
都係係嗰到食好咪d

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.