自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

如果可以..........

其實做變性手術既香港人做完手術或者有確實既手術日期都可以改身分證性別,如果可以改埋出世紙就好喇.......
...............

別墅

Re: 如果可以..........

仲有呀,改身分證性別o個喥可以再鬆手d,如果經醫生證實有嚴重變性傾向都最好俾佢改身分證性別先(包括我),因為唔係即刻有得做手術丫嘛! 咁樣係保障變性人權益,因為變性人都係人,只不過係同一般人有d唔同既正常人,我地變性人都要生存架! :evil:

男爵府

別墅

行行豬 寫道:

其實做變性手術的香港人做已完手術或者有確實的手術日期都可以改身分證性別,如果連出生證明也可以更改性別就好了。還有,關於改身分證性別,如果經醫生證實有嚴重變性傾向,都最好讓他們先改身分證性別(包括我),因為不是立即可以做手術! 這樣才是保障換性人士權益,因為換性人士也是人,只是跟一般人有些不同的正常人,我們換性人士也要生存呢!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

唉! 六合彩呀! 六合彩! 你快d 比佢中啦, 中左佢就可以達成願望架啦!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

哈哈..
[

別墅

mclam 寫道:
唉! 六合彩呀! 六合彩! 你快d 比佢中啦, 中左佢就可以達成願望架啦!!

thx~

首頁

尾頁

跳至