美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

邊隻豐胸膏可挺同增大?

如題. 請分享用後感同幾錢係邊度買?

複式洋房

Re: 邊隻豐胸膏可挺同增大?

我都想知呀, 有無人分享下呀?

大宅

我淨係用過 LF 同埋 DHC,用 LF 食果隻加埋用 cream,但完全唔覺有用,後來試用 DHC 就見效,用咗 1 支就唔駛再用,依家重 keep 到大咗又挺咗,都好明顯吓,冇 "縮水"!不過唔係好記得實際價錢,好似四至五百蚊左右!

請問有冇其他媽咪試過其他牌子見效架,請分享!

大宅

之前有mami介紹用 clarins 兩種 lait bust,
右埋$700 用晒成支(個幾月)都係有少少賬,
上個月開始食&搽草姬谷胸, 第一次食左15日藥,
每日早晚搽cream, 兩個星期已經覺得個胸廷左,
多左用, 老公都係咁講, 但唔知係唔係呢隻藥
影响, 兩個星期又黎m, 我咁多年都未試過一個
月黎兩次ga, 呢個月都唔知仲食唔食好, 但我
覺得真係有效, 我又唔敢試其他唔識既牌子。

複式洋房

但如果用左會一個月黎兩次好驚喎, 怕唔怕架??

複式洋房

想問多句, 用按摩膏有無話要咩手勢架先 work 架? 我唔識呀.
該用戶已被刪除

大宅

Eg'Eg',

我上次懶攞本 DHC 月刊出來,依家話番比你知,果隻叫 "B-more 美胸營養啫喱",原價HK$660.00 一支,原來依家至 12 月 20 日做緊特價HK$558.00 一支,而現在又做緊全線八折優惠,即係大約HK$446.40,而若持有再八折卡,又多一個八折,即係大約HK$357.12(因為我唔清楚係咪真係咁計,佢個網站係咁寫有八折再八折優惠!)你可以打去熱線問清楚,D 姐姐或哥哥都好好態度(2111-0011)
該用戶已被刪除

大宅

唔駛客氣!

大宅

Loccitane is very good ah!!! It makes your breast firmer and bigger. Price is around $300.

男爵府

LIERAC

大宅

vic-wing 寫道:
LIERAC

which bottle color??how much is it?? buy fr Sasa??? how good is it??

B二姑媽,
where can find DHC?? sogo or sasa??
該用戶已被刪除

大宅

begbrian,

DHC 有好多專門店,詳情如下:

1. 香港區

a. 銅鑼灣(羅素街 50 號)

2. 九龍區

a. 旺角(新世紀廣場 1 樓)
b. 旺角(西洋菜街 56 號)
c. 尖沙咀(新港中心)
d. 觀塘(apm 創紀之城 5 期地面 C-31 舖)

3. 新界區

a. 屯門市廣場 1 期 1 樓
b. 沙田(新城市廣場 3 期 3 樓)
c. 大埔(超級城 B 區 2 樓)
d. 將軍澳寶琳地鐵站(新都城商場 2 期 2 樓)

至於 sasa 好似都有,不過可能產品未必咁齊,我未去 sasa 買過!

大宅

clarins 有一套孖寶 ok 架,firm d,問d sales 就知架啦!

男爵府

pegbrian 寫道:
[quote]
vic-wing 寫道:
LIERAC

which bottle color??how much is it?? buy fr Sasa??? how good is it??

B二姑媽,
where can find DHC?? sogo or sasa??[/quote]
LIERAC好出名肚紋膏,而修身、健胸、除肚紋產品都唔錯架 可以去荷花、卓悅買,但價錢都唔夠呢個網平,我已幫襯過,d貨冇問題架,但佢唔會送貨,你要約佢

男爵府

Eg'Eg' 寫道:
englengma,
Loccitane呢隻野係邊度買到嫁?可唔可以pm比我知呢?
thanks

有12間專門店
請按這裡\"\"occitane

該用戶已被刪除

大宅

vic-wing
你有無用過葡萄去水腫啫喱?有無效?

首頁
12345...6

尾頁

跳至