自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

早晨呀..你地覺唔覺尋晚真係凍左好多呀

不過都幾爽

公爵府

Re: 早晨呀..你地覺唔覺尋晚真係凍左好多呀

早晨呀. 係呀.
今朝落埋雨仲凍呀, 各位靚女d 'fur'可以出籠la

大宅

janeleung 寫道:
早晨呀. 係呀.
今朝落埋雨仲凍呀, 各位靚女d 'fur'可以出籠la

係WOR
星期6仲凍D TIM呀

大宅

2019勳章

係呀....馬鞍山今朝12度咋

相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係涷左好多~~我用埋綿被都覺得好涷~~而家落雨,仲涷d~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

小小凍啦!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

禁止訪問

珊瑚宮

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我又唔覺話好凍喎! 係涼咗少少啦! 今朝原本諗住落街會好凍, 點知都唔係o者!

我屋企間房有19度, 個廳竟然有22度喎!

我屋企係向北, 又要準備過寒凍啦! 舊年阿女係屋企都要著成5件衫先夠暖!

大家有d咩方法可以令屋企暖d, 平時我都已經關哂全屋o既門&窗, 但都依然有風可以吹到入o黎, 日頭就要叫工人開暖風機, 夜晚就要開暖爐, 但開得多, 阿女成個人都乾哂, 塊臉紅卜卜, 我都已經開埋放濕機但都唔係幾得囉!

不過sunday會仲凍喎, 得13度, 我係屯門分分鐘得10度到, 都已經預算咗個晚要打邊爐啦!

男爵府

我琴晚凍醒左, 仲諗得一個人訓, 原來咁凍....車...原來天氣涼左咁多....

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

涼涼地好舒服

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今朝起身又唔覺好凍, 不過而家氣温好似下降咁, 開始有少少凍.

大宅

of course

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係呀!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尋晚就唔係好涷, 但今朝就明顯涼好多囉~~~~

男爵府

係呀

大宅

1928mickey 寫道:
涼涼地好舒服

me too.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

大宅

每日降兩度,越來越

大宅

係呀....出都街鬼死咁凍

首頁

尾頁

跳至