跳至

首頁

尾頁

大宅

有無mami帶過BB去海洋公園呀?

想帶BB去, 但係唔知去幾耐好?
又要食奶, 又要食粥, 重要訓晏覺
夜晚開左燈, 聖誕裝飾好似好靚, 留咁耐, 唔知BB會唔會不耐煩?
帶埋車仔去係咪方便D呢?

別墅

Re: 有無mami帶過BB去海洋公園呀?

去過幾次,兩次去山上睇劇場,一次去山下玩機動遊戲(不過他最開心係玩入面最普通o既滑梯--激死),每次去3-4小時就走(因為買咗全年証)

一定要帶車仔

複式洋房

BK Milk勳章

We've been to Ocean Park twice already.

The first time was 8 months old, the 2nd time was 1 year birthday.

We've been there fore almost one day from 12:00noon to 6:00pm.

Feed the baby congee around 10am, take a nap during transportation, we live in Yuen Long.

Bring along your stroller, when the baby tired, he/she may sleep in the stroller then you can have a little rest.

Fun place is the kid area and multi level fish tank, Panda house. Of course not hte roller coaster, etc...

My son learns al ot from seeing the fish and animals.

子爵府

一定要帶車仔呀! 我地 d 小朋友, 輕極都好重手架嘛.

我地上次主要在山上, 睇魚, 睇表演, 睇海洋生物 ....
唔夠時間落山下玩 (因為多人排隊搭吊車)

有諗過去多次. 但一歲先去完, 諗住遲 d 先.

我覺得海洋公園都幾值得同小朋友去呀!
佢可以學到/ 見識到好多野.
好過成日行商場.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

sunny一歲時去過一次, 都係去睇下魚呀, 水母咁. 諗住呢兩個星期搵日再去因為有聖誕Hohoho好似有好多野睇. 同埋我地買左全年証嘛, 唔去多d好side

男爵府

我個仔3個月時去過一次海洋公園,而最近就去左'Disneyland'[size=medium]請睇迪士尼相

大宅

我都係Kanis一歲既時候帶佢去過~只係去睇魚魚~水母~兒童王國玩~我地都無玩機動遊戲呀!只係想帶佢睇下野~去左3-4個鐘走左喇~真係要帶bb車!不過去睇安安佳佳既時候推住架bb車好辛苦行個條路上去~~
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

大宅

我都有帶熒熒去海洋公園架....帶佢睇安安佳佳, 魚魚, 都幾好架~~~
我都覺得好過成日行商場~~你話係唔係??
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

多謝大家既寶貴意見, 我會PUSH爸爸同我地去玩架啦~
佢好懶唔想去~

首頁

尾頁

跳至