自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

迪士尼Fans必搶 襟章禮盒明日開售

日前鍾晴應迪士尼公關的邀請,欣賞沒有公開過的限量版聖誕襟章禮盒。紅色禮盒以木製造,一套六個襟章整齊排好,而拉開小抽屜即見聖誕卡。香港迪士尼商品總監Phyllis Wong表示,產品過去曾經於幾小時內一掃而空,相信今次亦不例外。據了解襟章禮盒限量五百套,並於明日開始於樂園發售,Fans要密切留意了。

售價﹕$350

別墅

Re: 迪士尼Fans必搶 襟章禮盒明日開售

Any photo??

複式洋房

我都想見下呀!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

最衰就係比d 人掃晒放上 鴉烏 賣呀~~
halloween 果d 又係咁

子爵府

都係吾好助長呢d風氣..我都有買章俾個女掛,人人見到佢個萬聖節章都讚.我都吾會換,只係換d一般玩下咁.而家有個訪問章未開,有興趣都可以換..而家放係櫃底..hee~~hee~~~

大宅

Thunder_bunny,

Sorry, I remembered that I once saw you talking about the Stitch hat but can't find that related topic. Is it a Xmas hat or just a simple hat but with Stitch on it? Pls. kindly advise. Thank you!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

BoMomMom

stitch hat ???
我記得係另一位 mami 講 話見到 x'mas stitch hat
幾靚幾特別~~
我唔識點形容呀, m........
先幻想一下 一頂毛毛 既 紅色 x'mas hat
再有對 stitch 既耳仔~~

大宅

thunder_bunny,

Thanks for the info!

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

Stitch聖誕帽,頂帽D毛毛係灰色,
紅色果個位有對大既stitch耳仔咁架~
木村

大宅

k.k,

Thanks!

Christina,

Sorry, I used your topic for other Qs. Sorry but thanks too!

珍珠宮

好媽媽勳章

我19號去唔知仲有無得賣!~ :cry:

該用戶已被刪除

男爵府

你聽日去呀?我都諗住聽日去架!但驚落雨,可能唔去,你驚唔驚落雨唔好玩呀?
Y's_Baby 寫道:
e......聽日我去disneyland唔知有無機會見到呢~
該用戶已被刪除

男爵府

我都係朋友帶入去呀!我上次去落雨,覺得好麻煩!如果聽日落雨就要諗諗先,有小朋友一齊去記住著多件衫or貼暖包呀!入面好鬼凍, 希望聽日冇落雨啦!

首頁

尾頁

跳至