美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

成日控制唔到咬指甲,有什麼好方法?

如題.

珊瑚宮

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 成日控制唔到咬指甲,有什麼好方法?

好似教小朋友咁, 擦d白花油, 睇吓可以點咬?

複式洋房

我就成日控制唔住,會咬嘴唇 :-( :-( :-(

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

做水晶甲或gel甲啦, 做三幾個月,介咗甫引, 我自己就係咁, 大多數人都介到,不過我有個friend就連d水晶都要咬

大宅

响卓悅同莎莎有一隻甲油擦咗好似光油咁,但係你咬果陣你會咬倒苦味。
叫做(( mavala stop ))防止咬甲油

around hkd 35

男爵府

smalle 寫道:
做水晶甲或gel甲啦, 做三幾個月,介咗甫引, 我自己就係咁, 大多數人都介到,不過我有個friend就連d水晶都要咬

I just got 水晶甲 done, and i stopped 咬指甲, because 1st time full set 水晶甲 was $600, and it looks nice. Hope i can really '介咗甫引' and have some nice nails!

首頁

尾頁

跳至