自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想整窗簾布,有冇平、靚、正好介紹?

所居要整窗簾布,但又唔想反大 6 整;有冇平、靚、正窗簾布舖頭好介紹? 最好就近荃灣、葵芳。謝謝!!

複式洋房

Re: 想整窗簾布,有冇平、靚、正好介紹?

For those who are interest to know!

我已經找到平、靚、正的窗簾布舖頭;響荃灣,載麟指醫院後面的小販檔有好多。我問價,最平一間話約 hk$500 做到五塊窗 (2m x 1.5m @ 連摺)。普通窗簾布料!!

Hope it helps!!

別墅

旺角也有,不過我忘記是哪條街

複式洋房

其實咁平,都唔洗返大 6 做,連交通費、時間條數都差唔多!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

旺角花園街

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有幾平呀? 有冇指定邊間呀?
florence0204 寫道:
旺角花園街

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

旺角花園街布幾間係同一個老闆, 所以價錢好接近, 返而樓上鋪個間我就覺得便d, 我試過問梳化套, 幾間都話要$2000+但係樓上鋪個間開價$800, 估唔到差幾步價錢可以差咁遠

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

系荃灣,正確地址是荃灣鱟地坊小販檔 (沙咀道載麟趾診所後面),裡面好多窗簾布小販檔,要夾多幾間價,有一間話要 hk$1000到,另一間就hk$500 lor !!

魚生 寫道:
即係邊度呀?灣仔牙? [quote]
SunnySky 寫道:
For those who are interest to know!

我已經找到平、靚、正的窗簾布舖頭;響荃灣,載麟指醫院後面的小販檔有好多。我問價,最平一間話約 hk$500 做到五塊窗 (2m x 1.5m @ 連摺)。普通窗簾布料!!

Hope it helps!!
[/quote]

首頁

尾頁

跳至