跳至

首頁

尾頁

大宅

~~連續兩日都跌倒...!! :-(

[size=medium]慘!!慘!!慘!! 都唔知攪咩, 呢兩日出街都跌倒... 成個膝頭損曬, 仲要係兩日都傷埋同一個位...第二次仲"登"到個pat.... :-(

跌倒之後就係咁摸個肚肚, 問呀BB有無事, 真係超驚同擔心, 好彩BB之後都有反應踢番幾腳... 不過都係有D怕怕..!!

我老公就話我可能個肚肚越來越大, 個人既BALANCE有D唔好lor; 同埋佢鬧我著拖鞋/涼鞋... 到底係唔係真係唔好ga?

你地都要小心d 呀...!! 唔好好似我咁唔小心呀!!! :-(

大宅

Re: ~~連續兩日都跌倒...!! :-(

曄,你真係要小心啲呀,個肚一路大我地就越嚟越論盡,你慢慢行嘛,bb仲有唔洗10個禮拜就出世,而家乜都要小心,有咩事就唔好啦。

大宅

wongbbb, 你真係要小心d呀, 我地個肚愈來愈大, balance 係會差d, esp 行樓梯及落雨天時記住要慢慢行呀...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

不如你叫你老公出街果陣拖實你啦。

大宅

我都試過二次跌倒, 一次在4個幾月的時候, 行行下仆倒.
第二次, 係6個半月的時候, 在浴室跌倒, o個次跌得好傷, 個頭要聯幾針, 好彩BB無事咋.. 嚇死我..
我老公現在仲驚過我.. 去邊都扶到實.. 怕我又整親
url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

Elefant老婆,
其實第二次跌倒, 老公已經係我隔離一路攬住我行ga lar...但係佢都捉我唔住... ... 返黎同我daddy mummy講..佢都俾人鬧!!

Elefant老婆 寫道:
不如你叫你老公出街果陣拖實你啦。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

tammyhw & wongbbb,

真係要小心﹐依家我地個肚甘大﹐跌親唔係講玩。

別墅

大家真係要小心d呀。
尤其呢兩日落雨,濕滑滑,要行得慢d,同埋最好搵有扶手既地方行。

小心小心!

男爵府

係呀, 小心d呀, 我都試過差d滑倒, 好睬冇事咋.....
而且而家落雨天, 地下濕, 真係要小心d呀

禁止訪問

別墅

我都試過差些跌倒, 你地要小心d, 忍耐下, 仲有幾個星期, 好快過, 努力呀!

大宅

各位準媽媽, 記緊小心,慢慢行
仲有,天氣突然轉凍,唔好冷親膊頭仔,披多件衫呀!!

大宅

大家都唔好再著拖鞋 & 涼鞋 la, 比較難平衡架.
我個醫生話最好就係著波鞋啦,
好唔好睇都係其次, 最緊要安全.
仲有十個星期左右, 大家就忍耐吓啦.

首頁

尾頁

跳至