美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

雙眼皮膠紙!

係咪"痴"得耐可由單眼皮變雙眼皮ga?
一般要"痴"幾長時間先見效ga?1年、2年
係咪1日24hrs都要"痴"ga?
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

侯爵府

Re: 雙眼皮膠紙!

~我對寶貝~

複式洋房

我是過來人, 由單眼皮變雙眼皮, 可以跟你分享一下經驗.

貼膠紙是真的有效的, 你要每天都貼, 但你要忍受不好看的情況, 因為初時是單眼皮, 眼皮本身有一定的力量, 膠紙是不會夠力整天都貼得緊, 因此大約過了一會膠紙便會 "突" 了出來, 就讓它這樣吧, 因為經常撕下膠紙重貼, 眼皮又痛, 又怕給拉鬆, 反正不一會膠紙又會 "突"出來.

初時我是早上開始貼, 放工回家後便撕下膠紙, 雙眼皮還可以維持下去, 過了幾個月, 在中午時把膠紙撕下也可維持一整天, 大約6-8月便永久變成雙眼皮, 而且情況非常隱定.

我也用過膠水, 但會把眼皮黏在一起, 難以合上眼睛, 連眨眼也有問題, 而且技巧不易控制.

雙眼皮真的較好看, 祝你成功!

大宅

我用過膠水 http://www.koji-honpo.co.jp/makeup/eyetalk/

侯爵府

thx~~
~我對寶貝~

複式洋房

想請問邊度有得買
膠水

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都想買. 因為我係內雙, 唔夠訓時雙眼皮都好明顯, 但係訓飽就差d d... 好多時映想都見唔到雙眼皮. 我想個摺位高少少就夠.

我想買3M, 唔知有冇人用過呢?

首頁

尾頁

跳至