育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無今年訂左chicco羊毛底衫未攞架? 仲未到香港呀!!!

有無媽咪今年訂左chicco羊毛底衫未攞架? 我10月3日已經訂左, 仲講到一返就斷咁, 我full paid架!!!
我見今個week愈來愈凍, 前2日打去問有無? 佢地答: 未返
今日再打去問, 佢地話仲未到香港呀!!! 要下星期二, shipment遲左, o下!!! 今個week得10度, 我住郊外更凍...... 都12月, 咁凍都無得著, 唔通暖返去20度先著?
我都有跟shipping野, 2個月都黎唔到? 仲乜野呀??? 有無人同我一樣case?

死啦, 都唔知買邊隻比我個女頂住檔? 要唔敏感既先得啊?
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無今年訂左chicco羊毛底衫未

you may find a brand "Cambrass" in Jusco, UNY, WingOn. It's similar to Chicco, inside is cotton and outside is wool. 正價 is around $18x for 2pcs. But I think the size is a bit smaller, you may need to打開睇睇先。 頂住檔先

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

95% 新"Cambrass"羊毛底衫購自BB Dream 原價199,現平售$90
件衫係上年買,只給囡囡穿過2次質地似Chicco,不過Chicco 是過頭穿,我尼件係和尚袍式比較合新手媽咪.

photo click here

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有無今年訂左chicco羊毛底衫未攞架? 仲未到香港呀!!!

民房

Re: 有無今年訂左chicco羊毛底衫未攞架? 仲未到香港呀!!!

me too!! I bought 2 pcs too on sept,also full paid ,,still cannot get the goods, i just call them up to check, they said the cargo will arrive next week woo.... ..

it;s too crazy to wait so long time....crazy crazy....

大宅

o/3 baby 係底cotton 面係羊毛,你睇睇有冇貨?

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

0/3個隻係過頭穿定係和尚袍咁架?

男爵府

如果冇記錯, 6個月或以下係和尚袍, 6個月以上係過頭笠

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我要搵6-9mth既底衫, 不過聽日都會睇下0/3baby同jusco......
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

我8月尾都訂左.都未收到貨..離譜

禁止訪問

男爵府

今日又打左去問, 因為上星期話今個星期二有, 打去又話無, 要下星期...... 因為批貨比人偷左喎........

我問點解9月訂d媽咪都攞左? 佢話2歲背心款就有, 所有一歲以下既bb衫係 無 !!!

咁只希望下星期真係有啦...... 今個week又變番20度
就注定會失敗。

複式洋房

上星期我打左mongkok分店,佢地話18-20號有船到喎,之後會call客拿,今日21號,唔知道有冇消息,如果今個月,我決定要求退錢,買其他牌子,對呢間公司無曬信心!

大宅

尋日打俾我.終於有得拎.不過無和尚袍款..又唔可以退錢.只可以轉其他貨品...激死人

男爵府

"無和尚袍款,只可以轉其他貨品,但唔可以退錢",咁都得!

咁同"西芹同西蘭花都係一樣"有乜分別?

winghoney 寫道:
尋日打俾我.終於有得拎.不過無和尚袍款..又唔可以退錢.只可以轉其他貨品...激死人

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁都得!比我就REJECT 一定唔轉, and 當面phone to Consumer Council and complaint. , 我買蘋果你比個橙我做乜!
chingchingb.ma 寫道:
"無和尚袍款,只可以轉其他貨品,但唔可以退錢",咁都得!

咁同"西芹同西蘭花都係一樣"有乜分別?

[quote]
winghoney 寫道:
[/quote]

男爵府

我都係10月頭訂,買時佢話11月返貨,點知11月打去話未到要12月先返,12月中打話下星期,琴日再打終於話有,我問點解唔比電話我(佢話明有貨會通知到取),佢仲要話因為末見到批貨唔知有幾多喎

民房

係呀~~我都係YESTERDAY先攞..好在另外有其他羊毛衫..唔係等佢到,我亞B凍死左喇

首頁

尾頁

跳至
熱門主題