跳至

首頁

尾頁

大宅

換片

個女唔肯定定咁訓係樹換片, 又無咁多新奇o既o野引佢, 有咩計仔呀

大宅

Re: 換片

我相信個個媽媽都有呢個問題, 唯有自己快手d, 俾d佢有興趣既吸引佢注意. 又或者你去買一d褲仔型既尿片, 咁就可以方便d, 我出街一定係帶果d.
pulls up 係一個唔錯既選擇!
JINGJINGMAK 寫道:
個女唔肯定定咁訓係樹換片, 又無咁多新奇o既o野引佢, 有咩計仔呀

大宅

阿女出街都—定要穿pulls up

[quote]
人間天堂 寫道:
我相信個個媽媽都有呢個問題, 唯有自己快手d, 俾d佢有興趣既吸引佢注意. 又或者你去買一d褲仔型既尿片, 咁就可以方便d, 我出街一定係帶果d.
係一個唔錯既選擇! [quote]

禁止訪問

別墅

貓姐,

你就好啦! 我個b每次換片都好似打仗咁

大宅

無陰功 ... 要用貴片 :-(

咁請問有無人知 pampers 學習褲中碼係咪同超薄中碼一樣大細o家

男爵府

me too

Yvonnehon 寫道:
貓姐,

大宅

我面對左呢個問題好耐啦. 所以而家都買左 pull up, 佢唔肯

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

無度過呀,
不過我用pampers特級棉柔m碼, 輕鬆穿又係用m碼, ok
JINGJINGMAK 寫道:
無陰功 ... 要用貴片 :-(

咁請問有無人知 pampers 學習褲中碼係咪同超薄中碼一樣大細o家

大宅

leejoannelee 寫道:
無度過呀,
不過我用pampers特級棉柔m碼, 輕鬆穿又係用m碼, ok

咁你感覺上係一樣咁緊 or 鬆過呀, 因為特級棉柔係比超薄大少少o家

大宅

me 3

不過我好多時都比佢睇dvd,甘會好d!
musicsheep 寫道:
me too

[quote]
Yvonnehon 寫道:
貓姐,

[/quote]

複式洋房

每每bb躺低拉開佢條褲,佢就知道要乾淨,都幾勝目ga,但要快,如果唔係佢就要同你返哂身囉,直至有其他嘅distractions :lol:

首頁

尾頁

跳至