意見反饋
義工

自由報料 今日: 255|主題: 266342

跳至
Watson's 小朋友毛毯$19.9

子爵府

國民生產總值:10882

認識瑞士牛牛第二回

Watson's 小朋友毛毯$19.9

Watson's 小朋友毛毯原價$39.9 特價$19.9
有Winnie The Pooh, Tiger, 咿唷
木村

侯爵府

國民生產總值:24827

畀面勳章

Re: Watson's 小朋友毛毯$19.9

thanks

瑪瑙宮

國民生產總值:134749

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks 木村

伯爵府

國民生產總值:18909

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

複式洋房

國民生產總值:103

我驚放工買哂 :-(

子爵府

國民生產總值:11005

2018勳章

我頭先睇到係$12.90喎..唔知有冇睇錯
k.k 寫道:
Watson's 小朋友毛毯原價$39.9 特價$19.9
有Winnie The Pooh, Tiger, 咿唷
:-)  :-)  :-)  :-)

男爵府

國民生產總值:8812

等我夜d睇

別墅

國民生產總值:921

有冇人知咩 size????

男爵府

國民生產總值:6059

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

細size....初生至3yrs...都ok的.
同唔厚的,我買左黎放係車俾囡囡訓覺時用.

複式洋房

國民生產總值:460

Size : 115cm x 70cm, 係$12.9 !
He He, 我都唸住放係架車度 !

honeyBB 寫道:
細size....初生至3yrs...都ok的.
同唔厚的,我買左黎放係車俾囡囡訓覺時用.

男爵府

國民生產總值:5452

我剛剛LUNCH 係裕民坊個間WATSON'S 睇到, 佢樓上個層放上架係賣$19.90, 但擺係門口就寫明係$12.90吸引D人買....

SIZE 就好似平時沖涼抹身毛巾咁既SIZE 到.

大宅

國民生產總值:3873

醒目開學勳章

您冇睇錯現在買$12.9,我之前買$19.9,
得1個Size咋,約大人沖涼毛巾般大,
又細張又超薄,真係好似其它媽咪所講啱D初生BB用

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我覺得幾好用,我囡囡訓覺時,用黎蓋住肚仔 好暖
My Two Princess

民房

國民生產總值:14

我都買了2張,1張放在BB車出街用,有1張放在BB床仔。質地很舒服,很好!

伯爵府

國民生產總值:17662

魅力王子

before i buy pamper +$5 have 超薄毛毯too,
watson"s 毛毯 is same same this?? :mrgreen:

子爵府

國民生產總值:11846

畀面勳章 親子達人勳章

係呀 我都買左張pooh毯 幾好用 又平 日本城有同size毯 $12蚊張 但無pooh pooh 咁靚...

子爵府

國民生產總值:11846

畀面勳章 親子達人勳章

我前幾日買$16.9

大宅

國民生產總值:4579

請問有幾多個款?因為今日去睇得一個款咋~

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

ivy_lau 寫道:
請問有幾多個款?因為今日去睇得一個款咋~

好似有2款的
My Two Princess

大宅

國民生產總值:4579

pigpig :
thx~

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.