跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

梓然尋晚又跌左落床..心痛死啦, 額頭紅左.....

:-(

男爵府

Re: 梓然尋日跌左落床..

沒事吧?

伯爵府

曦曦都試過有兩次係大床碌咗落地...第一次就冇咩野...第二次就撞咗落道門到... 起咗橦樓.... 瘀哂~

禁止訪問

民房

無事無事...梓然叻叻好快好。

大宅

梓然無事

大宅

梓然無事麻?

別墅

我細b女上星期都係o係大人床 跌左落地度, 重要我放工返屋企我亞媽講先知道, o果個賓賓朝早帶個大女返學時o黎我公司見到我都無同我提過, 真係激死我 .
我亞媽大女係床度唱歌比細b女聽, 突然聽到boo一聲, 細b女伏左o係地下, 無哭, 我亞媽走去抱起佢, 佢重笑以為玩緊.好彩無o麥事.
真係要小心d!
helencyl

別墅

梓然呵番無事下~

Joanne BB 係呢度

大宅

好媽媽勳章

My 澄澄之前都試過o係大人床跌左落地一次,嚇到我心都離呀,we can't left her alone on my bed again la!!

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

is 梓然 ok?? nearly happen the other day to callum too! Lucky i turned around when i didn't hear him, just about to fall!! scared me to death!

子爵府

thank 各位ee, 我無事啦,梓然訓緊搞,起左身自己係度玩, 婆婆又唔知梓然起左身, 做緊家務, 突然聽到叫左一聲, 走入房睇, 已經跌落床,好搞笑, bb連埋張被倦住一齊跌左落床, 好彩無事, 真係心痛死啦...

別墅

我個澔霖仔都趺咗兩次落地, 一次喺bb車度, 佢扭計我唔理佢, 寧轉個頭就已經係地下度, 另一次佢瞓咗, 我放佢喺大人床到, 跟住行開隔離房上網,(已經有放嘢圍住佢), 當我一聽到有聲就已經即刻飛奔過去, 走到去佢已經又喺地下到, 仲對住我笑. 呢兩次真係嚇死我, 攪到我內疚咗好耐, 依家我已經唔敢再放低佢一個人
[size=small]Cammy

子爵府

梓然今次都係訓緊覺, 旭旭左又跌左落床,今次喊得好勁,額頭仲紅左tim, 心痛死我啦... :-( :-( :-(

男爵府

一係放佢o係bb床訓會安全d呀

大宅

芯妍今朝都撞左埋去窗邊下面d雲石到...
跟住大喊..起左層樓呀~~ :-(
使唔使攞egg敷下佢架??

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

amynatalie 寫道:
芯妍今朝都撞左埋去窗邊下面d雲石到...
跟住大喊..起左層樓呀~~ :-(
使唔使攞egg敷下佢架??

同佢用"去瘀膏"啦.

別墅

我而家買咗張床墊, 日頭用嚟放喺地下度, 咁日頭放澔霖仔落去瞓, 跟住行開做嘢都放心d
[size=small]Cammy

禁止訪問

大宅

zzoe 寫道:
D BB 郁黎郁去, 真係捉都捉唔住 我一定放佢係床仔到,先至會做其他嘢呀

係呀...我都試過比佢係大床玩,差啲look落地,好在我撲埋去接住ja,真係嚇到我cc下 ,自此我都唔敢比佢自己一個係大床玩,要行開行埋都會放返佢落床仔

首頁

尾頁

跳至