跳至

首頁

尾頁

子爵府

我個b成日打"ha 痴"

醫院d姑娘話bb因為無nose 毛,所以會成日打 ”ha痴”,咁我點分bb係唔係傷風呢?重有呢几日個b成日咳,唔知係咩事呢?你地個b會唔會都成日打"ha 痴"架?

大宅

Re: 我個b成日打"ha 痴"

有呀, 工人幫佢換片時佢都會打ha痴
我每次都會想, 唔知係咪凍親呢

別墅

如果咳真係可大可少喎。你有無同佢check住體溫呀??
我個bb真係凍同埋我幫佢"liu"鼻既時候會打噴嚏囉。

子爵府

係咪淨係換片時先打ha痴?定係都好似我個b咁成日打架?

bbtse 寫道:
有呀, 工人幫佢換片時佢都會打ha痴
我每次都會想, 唔知係咪凍親呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

健康院d姑娘同我講:只要bb肯食奶同大便小便都正常就唔係傷風。 bb病會唔肯食奶同成日喊架!

子爵府

我個b本身已經成日喊架啦,由朝喊到黑架﹗

複式洋房

我個囡成日打乞嚏、打"c egg"同咳,第一樣係佢無nose毛,第二樣就不得而知,但唔知點解會咳囉?!

子爵府

jancile

我問過d醫生佢地話bb横格膜末發展得太完全所以會成日打c-egg架﹗

大宅

我bb初初都成日打"ha 痴",我老公仲誤會bb唔舒服.抱左去私家醫生睇,跟住買左架空氣過濾機tim.而家bb小左打"ha 痴",不過間唔中都會.

首頁

尾頁

跳至