意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 10|主題: 127233

建議D媽咪請或放工人回鄉一定要 Check 牙齒

大宅

國民生產總值:4003

建議D媽咪請或放工人回鄉一定要 Check 牙齒

我個工人兩個知慧齒痛同大牙註咗痛到瞓唔到食唔到無晒心機 , 其中一個知慧齒要做手術拔掉$1500 , 另一隻知慧齒拔掉約$1000 , 大牙尚未報價 , 保險只可賠$1500 , 我今次真係放血呀

:-( :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:1540

Re: 建議D媽咪請或放工人回鄉一定要 Check 牙齒

咩原來睇牙都要我們負責,佢地真係好福利,我公司都無包牙科。

象牙宮

國民生產總值:208223

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個工人都係放假返菲律賓時整牙, 佢話菲律賓整牙平好多.

大宅

有無媽咪可以介紹平牙醫俾我

男爵府

國民生產總值:5847

唔係架.................整牙都要我地負責???????????

侯爵府

國民生產總值:24705

好媽媽勳章

Douglasma 寫道:
我個工人兩個知慧齒痛同大牙註咗痛到瞓唔到食唔到無晒心機 , 其中一個知慧齒要做手術拔掉$1500 , 另一隻知慧齒拔掉約$1000 , 大牙尚未報價 , 保險只可賠$1500 , 我今次真係放血呀

:-( :-( :-( :-(

可吾可以叫佢地去澳門or大陸醫??因為真係平好多.....

侯爵府

國民生產總值:24705

好媽媽勳章

eemsfok 寫道:
唔係架.................整牙都要我地負責???????????

佢地既生、老、病、死我地都要全包架 :-( :-(

男爵府

國民生產總值:9417

I got one to recomend, Dr. Wong in Tsing Yi. Tel:24337477. 知慧齒拔掉約$300-500 including medicine. surgery not sure.

珍珠宮

國民生產總值:41000

僱主只包牙科急症(痛症),非急症(痛症),僱主可以唔俾。

我工人剛剛整完$400假牙,保險只可以攞到2/3。

我照俾2/3佢,我見工人表現好,會係月尾出bonus時俾返佢。

大宅

babyjean ,

Thanks your information.

Douglasma

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.