跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地有無覺得腰酸?

我最近開始,下午時分就覺得腰酸(我做文職,成日坐得多),不知是否正常,請問各位有無良方或建議?

男爵府

Re: 你地有無覺得腰酸?

我都成日坐, 但坐到背脊痛, 唯有每個鐘都起身行下郁下, 不過有時忙起黎都做唔到, 而家就會放工試下行番屋企, 慢慢行約九個字, 個人會無咁易周身酸痛!

男爵府

我又係成日坐, 背脊冇痛, 但頸膊好痛, 已經有做yoga!! :-(
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

做瑜伽 係咪好高難度架....聽落好牙煙

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

miomio 寫道:
做瑜伽 係咪好高難度架....聽落好牙煙

有孕婦瑜伽O架~~

男爵府

係呀, 我做緊孕婦瑜伽, 普通o個d有左唔做得架!!
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

想問下你地邊度有大肚婆運動褲買呀?
thanks

民房

我係珊珊買咗一條,
運動衫就係blue star買XL,
遲d比老公著

民房

請問而家22週可以做咩運動?
有冇網站 or vcd 介紹?

大宅

jo721 寫道:

you can give me your email,i have some notes that you can do at home by yourself~

大宅

leungwaimin,

Can u e-mail the notes for me, I also 22 weeks thanks!

my e-mail address: [email protected]
點解睇唔到??

大宅

conly 寫道:
leungwaimin,

Can u e-mail the notes for me, I also 22 weeks thanks!

my e-mail address: [email protected]

you can check your email

民房

my email is
[email protected]

thank you

leungwaimin 寫道:
[quote]
jo721 寫道:

you can give me your email,i have some notes that you can do at home by yourself~[/quote]

大宅

jo721

pls check email

民房

收到了, 謝謝
jo721

pls check email

複式洋房

Can you email to me please, I am 22 weeks more... I have cramp at night time as well... I have been told most of them are usually happend after 7 or 8 months.... [quote]

大宅

2019勳章

Pls kindly e-mail to me at [email protected]

thanks a million
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

複式洋房

Could you also send me the email? My email address is : [email protected] Thanks a lot

大宅

打算今日email to all of you ,
但入唔到yahoo.....
地震呀.......過1,2,日再email 比你地啦

複式洋房

oh, that's fine...Thank you anyway. :wink:

首頁

尾頁

跳至