論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 工人惡行大披露

哈哈!好彩我從來唔係屋企食野遮!
就算食麵,我都一定親手煮架!
不過阿女,難為你喇,鬼叫要請工人湊你咩,
E樣野阿媽幫你唔到呀 :-(

大宅

勁搞笑, 你個同事點知佢著住自己個 Bra? 定係見佢洗先知?
pcmommy 寫道:
另外我同事發現個工人穿了自己的bra,你話死唔死。我同事話佢個胸大佢咁多都穿上去。

大宅

我都好驚
因為BB太細, 開奶全部由佢負責
而且BB好鐘意佢
好驚呀!
:-( :-( :-( :-(

珍珠宮

我都覺得……
[size=large]超低能、勁攪笑
RoseTutoria 寫道:
勁搞笑, 你個同事點知佢著住自己個 Bra? 定係見佢洗先知? [quote]

pcmommy 寫道:
另外我同事發現個工人穿了自己的bra,你話死唔死。我同事話佢個胸大佢咁多都穿上去。
[/quote]

複式洋房

繼續...

3. 有味枕頭: 將自己的內褲脫去後坐在雇主的枕頭上數分鐘, 讓雇主晚上可以發返個"香甜"美夢
4. 工人 = 情人:
案例一:
兩夫婦早上一起出門上班, 然後男主人上班途中折返家中和工人"搞野", 天天如此, 女主人至今蒙在鼓裡, 工人就在放假的時候穿金帶銀...大曬"碼頭.
案例二:
工人: MUM我大左肚.
MUM: (愕然)...BB的爸爸是誰?
工人: 我個男朋友.
MUM: 邊個係你男朋友?
工人: Your Husband
MUM: :-(

希望以上的這些情形永遠不會出現在大家身上...共勉之!

洋房

此事當真,我個friend點知佢著左自己個bra?正所謂天罔灰灰。有一次我個friend人有三急,便不停拍廁所門想叫工人將就下快手D沖涼,工人見我個friend咁急,咪衫都唔取,比太太去廁所先,點知一入廁所,咪見到囉!

大宅

pcmommy 寫道:
我工人都講過,果jam加M巾料。

洋房

還記得印傭落尿給主人的報導嗎?你估那個印傭真的鬼拍後尾枕,主人問點解水有味都一五一十講出來,分明就是落了咁多日都見主人冇反應,咪講比佢聽,叫主人看看她的本事!所以天有眼!律政處照charge,睇下我地香港人仲有本事!

首頁

尾頁

跳至