網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有人係淘寶買過旅行箱/旅行喼?如有可介紹下嗎,

大宅

回覆:有人係淘寶買過旅行箱/旅行喼?

有呀,淘過呢個,不過我直接在國內酒店收貨,即買即用。

大宅

回覆:BACDROM 的帖子

Thx

象牙宮

BACDROM 發表於 13-9-6 23:45
有呀,淘過呢個,不過我直接在國內酒店收貨,即買即用。

國內酒店收貨. 它能為我地代收?
國內你常期駐/酒店?
thx.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

lpycyw 發表於 13-9-6 23:10
有人係淘寶買過旅行箱/旅行喼?如有可介紹下嗎,

掏過 "拉杆" 旅行包.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

引用:Quote:BACDROM+發表於+13-9-6+23:45+有呀,

原帖由 333s 於 13-09-07 發表
國內酒店收貨. 它能為我地代收?
國內你常期駐/酒店?
thx.
問左前台服務員肯收,我先淘咋,因為我個拉喼支拉桿壞了,唔買唔得,出去買差不多價錢,仲送到上門添。那次係上年十二月,用信用卡買滿$300好似減$50,圍起唔駛HKD400

我上次係去旅遊咋,但聽啲久唔久上內地工龫的淘友講,佢上親去都淘㗎,直接送去counter。

象牙宮

BACDROM 發表於 13-9-7 10:55
問左前台服務員肯收,我先淘咋,因為我個拉喼支拉桿壞了,唔買唔得,出去買差不多價錢,仲送到上門添。那次 ...

叻仔.
下次可以 仿傚 你做法.
返內地前, 下單 寫酒店 地址.
回港 帶回來.

理性討論交流者。

大宅

引用:Quote:BACDROM+發表於+13-9-7+10:55+問左前

原帖由 333s 於 13-09-07 發表
叻仔.
下次可以 仿傚 你做法.
返內地前, 下單 寫酒店 地址.
去到酒店問下穩陣啲,你可放落購物車,到埗即買,最好搵同城嘅賣家,晚上付款,第二日到

別墅

http://item.taobao.com/item.htm? ... ogid=p27001756bcbd7

我淘過呢款16吋的...很好用...好堅固...拉杆很好拉

333s  16寸, 很小...1-2日衫可以. 如再購物就...  發表於 13-9-27 06:54

首頁

尾頁

跳至