美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

四十歲先生BB, 生完仲收吾收到身呢?

如題.
好擔心呀.

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Re: 四十歲先生BB, 生完仲收吾收到身呢?

點解成40歲先來生BB ?

你可能覺得bb高於一切,

既然係咁, 收唔收到身已經係次要啦, 放鬆d啦,

唔可100% SURE, 亦唔係每個媽媽都收到身, 但盡力而為啦, 咪咁快嚇親自己啦.

大宅

同意ah! 我25歲生完BB, 到e+都係肥婆一名, 我都未驚過 順其自然la, 大把人你陪la.....
MamiBaby

大宅

好媽媽勳章

hi, mimia:
放心啦, 依家最緊要係開開心心迎接小生命的來臨, 至於收身的問題,以我過來人的身份, 不論20歲以上或40歲以上,只要坐完月後,開始做適當或適量的運動, 加上飲食方面注意吓,收身應該唔係大問題, 最緊要keep住做sit up.

大宅

我29歲先生, 瘦係瘦番, 但個肚d皮重係好鬆, 都唔知點算
明日之<猩> - 卓彥

別墅

而家d美容院都好似有呢類療程,咁你坐完月之後做番d運動再去試下呢d療程收肚囉!

男爵府

曳人 寫道:
我29歲先生, 瘦係瘦番, 但個肚d皮重係好鬆, 都唔知點算

我25歲生,都係收返都係肚鬆,但係著衫會遮到既,唔怕

民房

肚鬆可以買d收緊精華,有效架.我生完個仔幾年都keep住用架.有興趣pm我等我介紹你地

大宅

cornmother,

我生完bb已經有6年啦! 一直都冇搽過任何野, 肚皮鬆到不得了, 請問你哩支收緊精華, 可以幫倒我嗎? :-(
MamiBaby

珍珠宮

Dear cornmother,

Please PM the information to me.

Thx.

大宅

Dear cornmother,

Please PM the information to me.

Thanks

男爵府

cornmother,
please pm to me, thanks~

cornmother 寫道:
肚鬆可以買d收緊精華,有效架.我生完個仔幾年都keep住用架.有興趣pm我等我介紹你地

男爵府

坐完月后的一個月內, 去做一次推拿的收身療程
會瘦得好快,遲咗真係好難減得番
當然,keep住搽收緊膏一定更好
該用戶已被刪除

禁止發言

男爵府

畀面勳章

你咁快就担心, 除咗肥之外, 生BB有一大堆擔心, 所以日擔夜擔, 好易就瘦返, 我6年前都係咁.....返而以家仲肥...但係年齡大當然皮膚彈性差D啦, 我以家都唔敢減肥, 費事比人笑,叫我"收皮" :-(
我諗拕緊BB時就要即刻搽CREAM啦, 有冇用都好啦, 起碼做咗唔使後悔嘛!!

大宅

我有朋友識得推肚架, 除左可以減肚之外, 仲係一種婦科的保健, 如果有人有興趣, 就pm我, 等我問下我朋友先.
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

民房

hi~
我生完bb已經都有5年! 一直都冇搽過任何野, 肚皮鬆到不得了, 可以幫我嗎?

[email protected]

複式洋房

我今年30Age,未減前126磅,減完大約半年,而家102磅無反彈,所以我都想幫到其他媽咪,我以前去美容院減肥,都算ok,但要keep住做,同埋要不段join plan,要用好多$.但係D個中醫療法用左2個幾月幫我減左25磅,仲有佢唔係beauty centre,上面得佢一個人做o野,有興趣可PM我.

大宅

cornmother,
can u pm also? many thanks

首頁

尾頁

跳至