自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

直立式蒸氣熨斗

各位好!
現在有很多款"直立式蒸氣熨斗"家用或專業都有,各位有冇用,普通都要500元以上,sales講可以慳番乾洗的錢,心郁郁想買,請問有冇用過的經驗、值得嗎?
thanks!
?-(

大宅

Re: 直立式蒸氣熨斗

Umm....I've bought one 2 yrs ago, well, don't think that it's good to have this "直立式蒸氣熨斗" in home law..it's pretty big, and don't think that you can 慳番乾洗的錢. Well just my experiences....hope it can help!

大宅

多謝意見
因現時有很多牌子,想知那一牌子& model 好用,而且只是一星期用一次,想考慮清楚才買,費事阻'定' :lol:

大宅

currently it is a welcome gift of Citibank credit card. no need to buy...

公爵府

好媽媽勳章

除左citibank仲有邊間, 我岩岩見到東亞有, 不過至到12月31日

禁止發言

洋房

FION1809
Hi!你好!請問有冇相睇?和在那裡交收?Thank you so much!
FION1809 寫道:
我家有呀, 好新95%架, 不果好少用.
平讓比你呀!! $80

[quote]
tkw 寫道:
各位好!
現在有很多款"直立式蒸氣熨斗"家用或專業都有,各位有冇用,普通都要500元以上,sales講可以慳番乾洗的錢,心郁郁想買,請問有冇用過的經驗、值得嗎?
thanks!
?-(
[/quote]

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]
FION1809 寫道:
我家有呀, 好新95%架, 不果好少用.
平讓比你呀!! $80

[quote]
FION1809 ,
我都想要呀! 咩牌子lee

禁止發言

大宅

thanks for your information!

首頁

尾頁

跳至