懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪選擇"擇日擇時辰開刀"生BB呀

如題...

大宅

Re: 有無媽咪選擇"擇日擇時辰開刀"生BB呀

我上網check吓邊日沖我同老公個生肖, 就唔揀o個日囉.
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

別墅

有得上網睇到架咩~可唔可以比個網址我~thx
:-D

瑪瑙宮

好媽媽勳章

有返正開刀, 有問下是否吉時 ! 但求一切順利 !!

男爵府

反而係我個醫生幫我睇邊日好,但我都會搵相士擇個時間,反正都係開刀啦,咪比人睇下law。

大宅

我去以下個網址選左某幾日(當然要問醫生邊個週數啦,大約38-39週),然後佢有寫幾點係吉時架.
http://www.y28predictions.com/program/template/year/tonesing.php?lang=

再唔係,你仲可以試埋稱骨架:http://hk.geocities.com/cyben_cheung/Files/bone_eml.htm
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

別墅

thx
:-D

複式洋房

有呀....我果陣時揾相士擇日子同時辰開刀架!!!

複式洋房

無. 唔想太刻意. 但巧合地醫生有時間同我地想嘅周數日子係好日. 好多人都係那天開刀. 不過時辰就無理了.

複式洋房

我果陣時揾相士擇日子同時辰開刀, but finally, my boy suddenly came to the world one month earlier than expected! So, I think let baby born naturally la, they may hv their own choice!!

別墅

你地覺得吉日吉時出生,係咪會好啲架...想問下醫生開刀,咩價錢呀!!!

民房

擇日係間間醫院都另外收錢ga 好似,我間就收$6800,仲要睇你住咩房,其實我就無所謂,而且本來就想順產,點知而家轉左要開刀,奶奶就勁緊張話要擇時辰,佢話等第時個b旺我老公多d,係唔係好d就真係見人見智啦...

首頁

尾頁

跳至