親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

去澳洲的自費項目呀?約幾多AUD呀?其他消費貴唔貴呀?

如題!唔該哂!

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 去澳洲的自費項目呀?約幾多AUD呀?其他消費貴唔貴呀?

去澳洲的自費項目呀?約幾多AUD呀??++ 澳洲自費節目 ++

其他消費貴唔貴呀?
早餐 around AUD 1X
炸魚薯條 around AUD 5X

男爵府

Re: 去澳洲的自費項目呀?約幾多AUD呀?其他消費貴唔貴呀?

smypig:

唔該哂!

男爵府

想再問下列物品要幾多AUD呀?
1)羊脂cream
2)Jurlxxx hand-cream
3)noughut/nuts
4) 鮑魚

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

2)Jurlxxx hand-cream<----125ml約A$50﹙連稅﹚

其他消費唔平的,基本上澳洲咩都貴,除左英文圖書、QV....如果要購物,就唔好太大期望啦
My Two Princess

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

KY2004 寫道:
想再問下列物品要幾多AUD呀?
1)羊脂cream
3)noughut/nuts
4) 鮑魚

1)羊脂cream
Around AUD 1X

Around AUD 5X

男爵府

Thx so much to u all.

大宅

KY2004,

請問你打算幾時去呀?
我想復活節去唔知岩唔岩時候呢?

男爵府

Consider to go in Lunar New Year holiday but the flight tickets would be very very very expensive. :cry:
ss2003 寫道:
KY2004,

請問你打算幾時去呀?
我想復活節去唔知岩唔岩時候呢?

首頁

尾頁

跳至