懷孕前後

跳至

首頁
12345...99

尾頁

伯爵府

有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

哈哈哈...
我第一個...

子爵府

畀面勳章

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

報到先....

民房

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

哈哈哈... 我第三個啦
**天使之家**

大宅

做左亞四添

大宅

咁少post既?:p

等我回下之前個d先...

fanny,
孕寶寶響旺角銀城對面個califonia隔離有個商業中心入口,有好多califonia人出入架,個度上17樓,1705室就係了
好似有個website,你try下~here
再唔係你自己去search下孕寶寶應該會搵到佢個site的

allee,
我個仔d相好似好大個者,但實質佢好細粒v_v"""""
唉~
nurse話佢叫中上碼,我就覺得都ok安心啦
點知今日我去健康院聽talk,哇,有個媽媽都係住美孚,佢個仔好似6號出世(9月),大隻到呢....嚇死人呀!!佢話佢隻b3個月時已經9kg喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@_@眼都凸埋!!!!!!!!!!!!!!!
聽日4個月,即係已經廿幾磅喇!!!!!!!!!!!!!!!!我b仔3個月先得14磅幾咋-_-"""""""""b仔呀b仔,你好瘦呀.........v_v
佢個b全人奶架,我都唔明點解佢個b咁勁大@_@我諗我真係食得唔係幾好,叫呀媽整d花膠黎補補先得@@!!!!!!!!
可惡呀!!憎死bk!!!!

大宅

part6第6個post^^

allee~

"咩帶"<--我地講緊babysling,即係新加坡出個d...類似印尼咩帶...一大塊布咁包住呀b的......好方便^v^~~

你較下你自己d時間同個女玩多d啦:p又要唔洗自己辛苦湊又要話呀女唔認你你真係貪心~ha

可能你女女話見呀媽要減肥佢又要減埋一份呀,你教壞佢xdddd
你女女係咪便秘呀?長時間唔食奶唔得架bor~or換奶粉?@@再係咁要 睇e生喇~

伯爵府

主人做第2呀....哈哈...
winmi 寫道:
報到先....

伯爵府

好喎...
做頭3甲..
ceci_kit 寫道:
哈哈哈... 我第三個啦

伯爵府

你平時唔駛做呀ma...
依家做下啦...
fannyman07 寫道:
做左亞四添

伯爵府

甘o個個bb真係好大呀..
我個囡都冇甘肥..
viola_siuba 寫道:
咁少post既?:p

等我回下之前個d先...

fanny,
孕寶寶響旺角銀城對面個califonia隔離有個商業中心入口,有好多califonia人出入架,個度上17樓,1705室就係了
好似有個website,你try下~here
再唔係你自己去search下孕寶寶應該會搵到佢個site的

allee,
我個仔d相好似好大個者,但實質佢好細粒v_v"""""
唉~
nurse話佢叫中上碼,我就覺得都ok安心啦
點知今日我去健康院聽talk,哇,有個媽媽都係住美孚,佢個仔好似6號出世(9月),大隻到呢....嚇死人呀!!佢話佢隻b3個月時已經9kg喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@_@眼都凸埋!!!!!!!!!!!!!!!
聽日4個月,即係已經廿幾磅喇!!!!!!!!!!!!!!!!我b仔3個月先得14磅幾咋-_-"""""""""b仔呀b仔,你好瘦呀.........v_v
佢個b全人奶架,我都唔明點解佢個b咁勁大@_@我諗我真係食得唔係幾好,叫呀媽整d花膠黎補補先得@@!!!!!!!!

大宅

係呀佢個個簡直係超級巨嬰啦!
我見人地話d bb1歲都未有20磅呀~佢得3個幾4個月咋~

佢行入黎我b仔即刻大叫想喊(其實差不多餓要開餐:p)
另1個後生媽咪好抵死咁話好似大雄見到技安咁

不過我都好想呀b好似佢咁大隻呀,好攪笑呀~~
人地個b又乖wor...我隻仔就嘈嘈嘈-_-
alleeckw 寫道:
甘o個個bb真係好大呀..
我個囡都冇甘肥..

伯爵府

我又報到先~~~

民房

咁都做到頭三甲...哈
**天使之家**

子爵府

畀面勳章

alleeckw 寫道:
主人做第2呀....哈哈... [quote]
winmi 寫道:
報到先....
[/quote]
哈哈, 做得你主人, 梗係要快手啦~~

子爵府

畀面勳章

viola_siuba 寫道:
哇,有個媽媽都係住美孚,佢個仔好似6號出世(9月),大隻到呢....嚇死人呀!!佢話佢隻b3個月時已經9kg喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@_@眼都凸埋!!!!!!!!!!!!!!!
聽日4個月,即係已經廿幾磅喇!!!!!!!!!!!!!!!!

wa, 好誇張wow 瑩瑩6個月o個陣先18磅,
佢3個月已經9kg, 咪重過瑩瑩...= ="
再大個d XL既片片都唔啱著就c囉.....

子爵府

畀面勳章

你地個b開始認人, 咁你地有冇甩頭髮呢個問題呢???

子爵府

冇啦啦咁快又part6

子爵府

我真係要勤力返d先得喇~~~
呢排越黎越懶,連上網都懶呀

大宅

咪係lor~
我都估唔到佢個個得4個月呀~~嚇死xdd

我個仔都唔知幾時先有廿磅呀@@""
個個媽媽話佢次次都比d姑娘的左去問有無餵其他野比佢食大隻得咁緊要~但佢話佢個b一滴奶粉都無食過架,真係勁!!!

人地個b依家3-6個鐘先一餐架,可以成5,6個鐘都唔食真係勁!!每次亦只係十既mins only~好羨慕呢!!!!!!!!!!!我隻仔細人十幾日但就由朝到晚都痴實我~食一餐都要半hr以上,轉個頭又食過...
呀...如果我個時由一開始個刻堅持唔比b仔食奶粉的話唔知會唔會有咁既效果呢?:p真係好羨慕~~~~
winmi 寫道:
wa, 好誇張wow 瑩瑩6個月o個陣先18磅,
佢3個月已經9kg, 咪重過瑩瑩...= ="
再大個d XL既片片都唔啱著就c囉.....

大宅

我b仔有少少甩毛,d頭髮無咁密lu...

等陣,你唔係話我地(媽咪)有甩髮問題呀呵?
winmi 寫道:
你地個b開始認人, 咁你地有冇甩頭髮呢個問題呢???

首頁
12345...99

尾頁

跳至