跳至

首頁

尾頁

大宅

一齊去Disney

我24/1 (星期三)會自己帶bb去,
你們有無時間一齊去呀 ?

報名:
1. rosan
2. loretta

好擔心呀, 我發覺抱芷殷一陣已好勀, 到時點抱她去呀 ?
去到先租車仔.
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!

別墅

Re: 一齊去Disney

rosan

aiya!!!!我23號先得呀.....24號要返工...

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

大宅

23/1 我要開會, 咁你25/1 得唔得 ?
看妳千篇不厭倦,看妳的感覺像春天;美麗的季節,動人的詩篇;妳的唇齒之間, 印著我的親吻;妳的一切移動, 左右我的視線;妳的言語哭笑, 扣動我的心弦;擁有妳的感覺, 每日就似春天!
該用戶已被刪除

男爵府

芷殷媽,有興趣呀,不過,要遲少少先confirm得唔得!

侯爵府

畀面勳章

我24/1 (星期三)會自己帶bb去,
你們有無時間一齊去呀 ?

報名:
1. rosan
2. loretta
3. PW530

好擔心呀, 我發覺抱芷殷一陣已好勀, 到時點抱她去呀 ?
去到先租車仔.

kiu kiu嘅schedule都可以去bor

大宅

23/1 個會改左期, 如果就埋珍妮花, 我都ok,
pw530, loretta, kelly --- ok嗎 ?

momo, 咁你就蛇1次咁少啦.

侯爵府

畀面勳章

hi rosan,

23/1 kiu kiu 要返pg,唔得la :-( :-( :-( 咁下次再約la

別墅

我23/1先得呀~

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

大宅

ok, 咁我們今次就定係 24/jan (星期三)去啦.

1. rosan
2. loretta
3. pw530
4. gotgot

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你地有冇人要夾埋一齊買飛攞優惠?

食dinner buffet要幾錢一位?? 邊間酒店好食d?
如果我買兩張年票,送酒店餐廳50% coupon,咁咪幾底!

大宅

可能我們呢班大部份都有年票...

我老公話可能個日下午請假來join我們, e~, 又心思思想食buffet...

咁啱, 我們成班都係元朗幫, 看下到時點去先...
loretta, 你個日要早起身wor.

男爵府

rosan ,

我問過c6,佢話可能攞VL喎 !
跟住問佢如果同人夾咁要唔要住酒店食buffet , 佢話唔要果d優惠,最好d人俾返cash實際d.
我去第二個topic問下又冇人夾先........

大宅

嘩, 你地好開心喎, 我都想join你地一齊去吓, 但我都係發覺琪琪未ready好呀, 我上星期特登帶佢去吓snoopyland影相, 佢未行到門口已經喊到要屎呀, 成日係到話驚驚驚....所以我唸我去到disney又好似同你地上次游水咁樣, 自己同琪琪"柄"埋一邊呀, 不過我會同琪琪生日既時候去吓既, 到時再約過你地喇

pw530
我有份禮物比蕎蕎呀, 我交咗比gotgot幫我比你呀!!!

gotgot
唔該曬你呀!

大宅

happy,

俾的挑戰琪琪啦, 一齊來玩.

各位, 大家有無諗幾點到disney ?
我就諗10:30前到. 如果大家的時間相差太遠,可以去到先join, 唔晒大家都就到咁辛苦架.

侯爵府

畀面勳章

hi all,

我就10:30到Disney門口等la & 電聯ar

1月24日見la

大宅

ROSAN,

我今次唔JOIN你喇, 你地玩得開心啲喇!!! :-P :-P

大宅

loretta, rosan, patky,

唔好意思呀,24號我唔join你o地啦~~sorry!sorry~
因為今早老公無端端話去迪士尼,所以呢個月唔再去住啦~

另外提提打算買annual pass o既媽咪,原來而家做緊o既買4送1晚酒店o既promote,4張飛都可以兩個人分兩年用,因為可以當禮卷形式,例如兩公婆今日買o左4張annual pass,其中兩張係今日2007年1月14日即時登記個名即日入場用,可以用到下年2008年1月14日,而另外果兩張,唔駛登記名,個職員會比兩張voucher代替,而呢兩張voucher最遲係可以下年2008年1月14日先開始用(第一次入場),由入場果日開始計起可以用一年,即係用到2009年1月14日,唔知我講得清唔清楚,你o地明ma??

男爵府

我諗會響11:00前到啦!

男爵府

我c6攞左假同我地一齊去 .

首頁

尾頁

跳至