美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無人用invisalign箍牙?

效果如何?

大宅

Re: 請問有無人用invisalign箍牙?

我用過,效果幾好,最緊要係唔痛

子爵府

不是每種case都適合。
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

複式洋房

bigheadcat,

Please check pm, thanks.

男爵府

我想問大約幾錢,貴唔費架?

複式洋房

Bigheadcat

可以PM資料俾我.
我有少少哨牙.
唔該.

Ugly-duckling

複式洋房

bigheadcat,

Please check pm, thanks.
:oops: :verycold: :roll: :cheeze:

男爵府

我想問幾多錢?

複式洋房

一定比傳統貴些,但無鋼牙咁覺囉!

複式洋房

其實如果你只有少少哨牙,我建議你做牙套,好過剝牙,時間又快d!不用等年幾兩年.

複式洋房

something,

做牙套係點嫁?幾錢?
:oops: :verycold: :roll: :cheeze:

男爵府

但係牙套好假架, 我之前門牙都爆爆地, 想整牙套, 後來諗諗下都係箍牙好d..... 幾年前啦.... 果時整左2年.......

禁止訪問

侯爵府

conniechan1975,

又見到你 我this weekend 有新車啦

我都問過牙e, 佢話我d 牙參x不齊, 5可以用呢隻牙箍, 況且呢隻牙箍個price 5止3萬bor, 好似要成十萬架.

阿女而家cool 緊normal 透明釘個隻, 3萬2. 仲有幾個月就cool 完啦

禁止訪問

侯爵府

咁你sister 結婚咪無新車坐lor so poor :-( :-(
conniechan1975 寫道:
oh mommom:

so happy for u ar. i am ho charm ar. now ordering picnic now, cant get until early february. coz all 2006 sold out.

禁止訪問

男爵府

我都知同埋都預左係會貴,其實我係細個都cool過牙而且係透明粒粒個隻,我個時6年級(都好10+年前啦),用左$30k+,cool左3年幾有多但cool得唔好,下面個排牙中間2隻一出一入,上面門牙中間重有一條空位,個醫生重要無幫我磨牙,所以d牙全部一隻長一隻短咁。

所以,我係想問有無人cool過,比較下價錢同邊同醫生好d。如果唔係,好像我以前咁,用左錢又花時間但都整得唔好,當然平靚正梗係最好架啦。
something 寫道:
一定比傳統貴些,但無鋼牙咁覺囉!

複式洋房

我看過癸涌廣場周漢文,因我只做下顎,(我上顎全部做哂牙套)但和上下顎價錢一樣,$32,000,是現今最平的,他有許多人揾佢箍,如果我找不到其他更平又好,都會找他!

複式洋房

我因為上顎的情況太差,不能做invisalign,所以8隻牙做哂牙套,我做全乲的,先磨細d牙,再套上牙套,大約三千多元一隻,連埋做牙模,磿牙,及裝上永久牙套,大約兩個星期左右便成,效果我很滿意!其實這些牙齒美容在外國已經流行了很久,香港是近年才比較多人認識,很多明星都是用這方法去達到美齒效果的.

首頁

尾頁

跳至