跳至

首頁

尾頁

水晶宮

請新工人...

請問大家有冇相識公司, 服務好, 信得過....

因為我工人6月到期, 我e家個公司轉左人, 跟得唔係好好, 有冇其他好介紹, 最好係大埔 or 沙田..

男爵府

請新工人...

聽聞之前有個媽咪介紹過沙田果間"陽光女傭中心"好似都話幾好,佢同埋朋友都一路用開,好似話搵個員工叫Abby/Ebby??都好幫得手架,妳可以試下.

水晶宮

Re: 請新工人...

fanny,

可唔可以比多少少information, 洗唔洗話邊個介紹會好d呢, thanks.
fanfung 寫道:
聽聞之前有個媽咪介紹過沙田果間"陽光女傭中心"好似都話幾好,佢同埋朋友都一路用開,好似話搵個員工叫Abby/Ebby??都好幫得手架,妳可以試下.

男爵府

但係我睇完之後唔記得左個媽咪個名呀,淨係有d印象話搵邊個咋. 不如妳上佢地個網頁睇下d初步資料先啦(sunlight.hk)

水晶宮

fanny,

真係唔該晒你
fanfung 寫道:
但係我睇完之後唔記得左個媽咪個名呀,淨係有d印象話搵邊個咋. 不如妳上佢地個網頁睇下d初步資料先啦(sunlight.hk)

男爵府

請新工人...

Flora,
唔駛客氣,希望幫到妳啦.

水晶宮

我頭先打去問過details, 不過搵唔到個位員工, 佢地話冇lee個人...
fanfung 寫道:

男爵府

請新工人...

Sorry,可能我記錯左個員工o既名啦.

水晶宮

唔緊要, 聽電話個女仔叫我找佢, 希望佢會跟好d啦
fanfung 寫道:
Sorry,可能我記錯左個員工o既名啦.

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我剛剛又再請工人...今次我搵左係大埔廣場 忠誠僱傭 暫時都跟得幾貼, 例如:菲律賓有新policy及幫我打埋電話去immg等...三兩日就打比我睇下有無最新消息...

你可以打去問下夏小姐 3598-6629

www.sia-sincere.com.hk

首頁

尾頁

跳至