論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我叫印姐姐44yrs...今日煮lunch俾女女,姐姐就用一個煲滾水煲通粉,一個煲滾水煲一隻急凍雞翼,作用並不是解凍or出水,而是煲湯,我真係火滾,教左都一樣,我好討厭我工人

男爵府

引用:我叫印姐姐44yrs...今日煮lunch俾女女,姐

原帖由 mimi0305 於 13-09-28 發表
我叫印姐姐44yrs...今日煮lunch俾女女,姐姐就用一個煲滾水煲通粉,一個煲滾水煲一隻急凍雞翼,作用並不是 ...
佢似玩嘢多啲

男爵府

回覆:我討厭我工人,豬咁蠢

咁白痴架!

大宅

BK Milk勳章

哈哈••••••••我家公主同樓主果個一樣蠢!我忍•••••••

伯爵府

虎到金來勳章

引用:Quote:原帖由+mimi0305+於+13-09-28+發表我

原帖由 MatMic 於 13-09-28 發表
佢似玩嘢多啲
同意,就算佢係佢屋企未煮個野,未煲個水,都唔會咁做啦

公爵府

以前我都有個蠢印傭,用咗幾個月我頂唔順炒咗嗱!

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

唉!我請咗個2年完約的,煮嘢食完全唔掂,好似白紙咁,原來佢之前係唔使佢煮,有嫲嫲煮,有時又係教到嘔血,都唔知佢哋係真精定假蠢

伯爵府

引用:Quote:原帖由+mimi0305+於+13-09-28+發表我

原帖由 MatMic 於 13-09-28 發表
佢似玩嘢多啲

大宅

我都決定換工人,真係激到癲,e家有BB4个半月,仲有個大女2歲半,大女除左沖涼,都係我凑,唉…訓都少,大女讀N1(full day).朝朝都係我幫個女换衫,蠢印唔識扎頭髮,洗面刷牙,送完返學,我先可以享受早餐,等個女一放學,我就要自己take care。星期六、日,我仲辛苦,好似only請左個超懶清潔嬸嬸!

大宅

我家隻死印咪又係咁蠢,星加坡做左3年,黎左香港半年,尋日同佢搭港鐵佢之前已唔見左我買比佢的八達通,買張飛比佢佢居然迫住同我老爺一齊入閘,完全無諗過佢要入飛

首頁

尾頁

跳至