自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

想找在迪士尼做的員工幫手!!!

請問有沒有在迪士尼做的員工可否帶我們入迪士尼一天呢?
因我有一位1歲半的小朋友,我們想和小朋友入去影相.但如果買門票就太貴了.我聽說員工每日可以帶三位朋友入內.希望有員工可以幫到我們!!!感謝!!!麻煩pm我呀!!!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 想找在迪士尼做的員工幫手!!!

我都想在迪士尼做的員工幫手!亦都可以收平d,我願意俾錢的!thx!

伯爵府

好媽媽勳章

已經無左比員工帶人入去的了
同埋...前排有媽咪也講過
有員工因帶人入去而無份工

洋房

唔好再叫人地帶啦佢地雖然帶人入去收人地錢係衰人家無了份工都好慘架要去就自己比錢去啦一係自己入disney做咪唔使錢 ?-( ?-(

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

魚生 寫道:
你問下膠人帶唔帶你去?!

魚生:
邊個係膠人呢?仲有我想問究竟員工仲可唔可以帶朋友入去呀?麻煩晒!!!

男爵府

畀面勳章

話我多事我都要講,你想去影相就自己去買門票,嫌貴就唔好去,又唔係買唔起,點解要叫人家的員工帶你去呢,人地又唔識你,陌生人來嫁,佢話佢係迪士尼的員工你知真定假,結果你去度門口又搵唔到人,果時你先知俾人騙咪仲慘
minnie_cyf 寫道:
請問有沒有在迪士尼做的員工可否帶我們入迪士尼一天呢?
因我有一位1歲半的小朋友,我們想和小朋友入去影相.但如果買門票就太貴了.我聽說員工每日可以帶三位朋友入內.希望有員工可以幫到我們!!!感謝!!!麻煩pm我呀!!!

禁止訪問

大宅

minnie_cyf

依家好似員工1年可18次帶人入去,但係好多人都唔會再帶d唔識嘅人入去因怕會冇咗份工

[size=medium]1) 我唔係員工
2) 我係知道先回應請唔好pm我

洋房

係呀,
而家已經唔再係一日帶3個
而係一年18次咋......

我都唔係員工,
不要pm我......

首頁

尾頁

跳至