自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

wii有行貨未?

男爵府

Re: wii有行貨未?

I also want to know! How much? HKD1900 around?

大宅

1/15係深水土步電腦展買$2100

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

我妹夫買咗,我玩過,好好玩。我打網球,玩唔停手,仲玩到成身濕,運動量幾高!

男爵府

我琴日係商登買左1880, 琴晚玩sport玩左幾粒鐘, 而家隻手好似斷左咁, 好痛呀, 不過頭先又玩左粒半粒, 正呀, 當減肥, 好玩呀.

大宅

我昨日同老公行黃金,見到好多人圍住玩。其中一個玩緊捧球,bang一聲,真係嚇左我一跳,好響架,仲以為佢現場玩緊,攪到我心思思好想買番部玩。我見日本版賣緊$1900。唔知有邊幾隻game好玩呢?
妹妹七個幾月,重21磅

子爵府

請問買game大概要幾錢?

男爵府

d game都幾貴, 我隻$sport 250, 賽車 $358, 一隻吾知咩 三百幾, 一隻9合1, $100元, 買碟買左成千元, 我剩係鐘意玩sport個隻.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

咁你地買果 d 係水貨黎架??

子爵府

我都係買日本版..加幾百就shop 同我一年保...都ok 以前買ps2, 都係個間shop 都無問題....

game 都真係幾貴, 我唔係好記得, 好似200隻到, 另我買多個手制, 就可以加100多隻game, 我total 買左3隻game.....好好玩, 老公同仔仔玩保0, 玩都仔仔大笑大叫...

男爵府

我係高登買$1880, 包保養一年, 頭先又玩左二粒鐘, 上左引呀. 我買既應該係水貨.

男爵府

我在反斗城買英文版,$3200,加送一個游戲光碟,我咪買貴左好多? :-( :-( :-( :-( :-( :-(
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

What is the difference between US version and Japan version?

洋房

想請教各位買咗嘅媽咪,

買咗美版定日版?
使唔使改機?
玩唔玩到老番?
咩game好玩?
可唔可以PM我间shop個地址同價錢?買多幾部有無得平?

Thanks

男爵府

Eng version -- 所有字幕係英文
Japan version -- 所有字幕係日文

我完全唔曉日文,所以貴d 都要買英文版囉 [quote]
janetlo 寫道:
What is the difference between US version and Japan version?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

請問係Jap Version or Eng Version for $1880?
monalam 寫道:
我琴日係商登買左1880, 琴晚玩sport玩左幾粒鐘, 而家隻手好似斷左咁, 好痛呀, 不過頭先又玩左粒半粒, 正呀, 當減肥, 好玩呀.

大宅

唉...我真係等切行貨喇,明日要帶埋老公去黃金買部返黎慢慢玩先得~~~
妹妹七個幾月,重21磅

洋房

我都等梗行貨....

行貨除咗有原廠保養,會唔會有埋中文字幕架?

大宅

我就覺得如果都係想玩0既就唔好等行貨
可能lee度唔係好多朋友係打開機架啦
我自己就由ps開始,都係玩日本水貨
touch wood又未試過話有事壞機果d
老實講如果係而家間hk代理,有保養都係side氣

其實而家日本版0既水貨價位都已經同定價差唔多
都係好合理架啦~

不過買機就最緊要小心d睇清楚
聽聞黃金有shop會抽起原裝跟機隻110v火牛
換隻直插220v火牛來賣