自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

子爵府

重申,你地唔好亂作故仔!
我家事不宜在公開場合數出來, 我唔想講, 唔等如你地幻想噤!
我見十個有九個都係誤會, 但係有D家事, 真係不便在這講!我用D隱"灰"D的字, 你地就捉住D字黎作故仔, 令其他JM更恐慌... 件事已經係處理中, 我唔想鬧大, 將來影響我個女!
唔該你地, 如果係關心我個女, 唔該唔好作故仔!

多謝各位關心, 爺爺幫我女兒沖涼的事正在解決中。

爺爺都重來沒有對女兒做過任何跟性有關的行為, 也都沒有摸過佢私隱部位,我女兒都沒有任何不快 (我的性教育好失敗 )

請大家讓這件事平息 ,唔好再流傳開去, 我唔希望各位的言語傷害到我女兒, 都唔希望發生家變,謝謝各位的關心

P.S. 因為之前的POST 係分幾次出, 而我又好嬲中, 出POST 真係想到乜就打, 所以大家會有好多誤會

補充,
上面的話, 沒代表我允許爺爺幫我個女沖涼, 唔好亂作猜測....
我話老爺沒在性方面上傷害過我女兒, 係希望大家安心D, 唔好以為我同佢講好說話... 或者我接受這種行為
我都好忙, 唔得閒一個個覆, 唔該大家唔好幫手作故仔啦...
解決中, 係真係解決中, 一家難知一家事, 我唔想講太多私事, 在BK上爆人壞話.
好多JM話唔俾乜乜唔俾物物咪得囉,
如果只係噤蕳單, 我一早搞掂啦

希望大家冷靜D
我唔得閒追POST, 係見JM在發瘋, 我先回覆各位,
大家唔係我, 我同我老公家人有無數噤多次的爭執, 係沒道理可以講架,
所以我知點處理會有乜後果,
點處理先有好結果
試過太多太多次啦
衝動係會被反屈, 後果唔係我受, 係我個女受啊
而且我個女平日都在我身邊, 我仲有成個星期時間去處理, 希望星期六可以已解決
唔得就下星期六, 沒得再DELAY

我唔再回覆大家啦
等事解決好, 我會再通知大家, 等大家安心.

carng.ng  驚老爺攞正牌沖涼沖到18歲係你寫有相為証你要睇番嗎  發表於 13-10-1 19:57
abc2011313  明白你處理緊, 唔使急, 但最緊要快.  發表於 13-10-1 12:34
mickeyeva    發表於 13-9-30 23:51
wonderlulu  不如請某位熱心人幫你寫啦.....忠言逆耳, 毒物如餞。  發表於 13-9-30 19:56
Harper小哈  仲咩改左嗰句 老爺攞正牌幫孫女沖到18歲 嘅內容呀? 妳根本無力保護個女  發表於 13-9-30 19:40
meow~meow  誰發瘋?!呢個係正常人都感到憤慨既事!!!!!!!!  發表於 13-9-30 19:14
falalala    發表於 13-9-30 16:50
961123    發表於 13-9-30 16:36
Vanessa_818  咩叫解決"中"? 點解無不快又say "no"? 誰真正傷害女兒? 無人講就無家變? 無言  發表於 13-9-30 15:24
Yubi.T  加油  發表於 13-9-30 14:03
babymj33  咁即係停止左幫手沖涼未? 你女兒一定 100% 有不快, 請認真解決  發表於 13-9-30 13:17
小米米  我完全認同meow之言。  發表於 13-9-30 12:26
meow~meow  呢件已經唔係性教育失敗與否問題,而係你地成家觀念扭曲問題  發表於 13-9-30 11:32
meow~meow  你真係提起心肝做先好,唔好因事被搞大心虛而做表面功夫  發表於 13-9-30 11:30

公爵府

畀面勳章

真心希望你真係保護到女兒, 唔好再同類事件發件! LI度D JM都係緊張你個女, 先咁激動

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:關於爺爺幫女兒沖涼的事解決中, 多謝各位關心

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Ashley_ash 發表於 13-9-30 10:50
希望小妹妹唔好再受傷害
同意

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

希望你真係解決咗

個女係你的, 但佢有自己的人生

無人有權去破壞佢

即使親人也是一樣

lina9316    發表於 13-10-1 10:46
bencat    發表於 13-9-30 21:55
falalala    發表於 13-9-30 16:51
丫雅    發表於 13-9-30 16:42
grace0222    發表於 13-9-30 14:39
魔怪媽媽    發表於 13-9-30 14:34
wcpcelia  agree  發表於 13-9-30 11:39
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

男爵府

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

希望小妹妹唔好再受傷害
呢個係大家希望見到嘅結果~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

希望小妹妹唔好再受傷害

小妹妹仲細,需要至親保護。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:希望小妹妹唔好再受傷害 +

原帖由 Ashley_ash 於 13-09-30 發表
希望小妹妹唔好再受傷害

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

希望你唔好怕事,好好保護你個女!!!

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

希望光脫脫在人前嘅日子已經(刻不容緩)成為過去, 跟住落嚟係要修補佢心靈 ... (太震撼了)

有D嘢, 係要義無反顧地去堅持 ...

bencat    發表於 13-9-30 21:55
Vicky019    發表於 13-9-30 11:26
oldmongtung   這亦是作為父母的天賦責任  發表於 13-9-30 11:13

禁止訪問

引用:多謝各位關心,+爺爺幫我女兒沖涼的事正在

珍珠宮

樓主支持你,勇敢面對。
同時希望其他jm俾啲空間樓主,網絡壓力影响都好大。

公爵府

引用:多謝各位關心,+爺爺幫我女兒沖涼的事正在

原帖由 lumijuli 於 13-09-30 發表

绝大部份人是出自關心,不要介懷。

偷懶喵星人    發表於 13-9-30 14:40

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

希望妹妹唔會有心理陰影

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

畀面勳章

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

希望你一家快樂地生活

子爵府

好媽媽勳章

做得好!支持你!祝福你一家!

終於有褲着!

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

lumijuli 發表於 13-9-30 10:47

請大家讓這件事平息 ,唔好再流傳開去, 我唔希望各位 ...

樓主, 受過這種經歷真係會一世有陰影, 尤其係屋企人所致, 親身體會所以好清楚

lumijuli  其實目前真正有陰影反而係剪頭髮...唉...一次過解決  發表於 13-9-30 16:55

首頁
12345...32

尾頁

跳至