跳至

首頁

尾頁

大宅

學券計劃詳情及學券計劃申請表格

[size=large] >>>>學券計劃詳情<<<<
[size=large]>>>學券計劃申請表格<<<

珍珠宮

Re: 學券計劃詳情及學券計劃申請表格

thank you晒呀一一, 你d效率真係快

男爵府

一一,
多謝晒你呀. 真係快人一步..理想達到呀

方便晒我呢D懶人..

大宅

一一,

今早婆婆都去左郵政局到取FORM架啦....ANYWAY, 釘橋晒呀

大宅

幸一

唔該晒你呀!! 慳返我唔少時間呀 :mrgreen:

大宅

GIVE YOU A BIG KISS

大宅

all,
唔使客氣, 係呢, 你地申請左未ar?
原來D幼稚園都會開家長會講架, 尋日himson interview果幾間幼稚園都打比我話會開會講解ar! 你地有冇收到通知ar?

男爵府

2個星期前已寄出張form 並收到申請書覆函 唔知幾時會收到張學券??
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

珍珠宮

好媽媽勳章

仲有冇其他媽咪好似我咁懶, 仲未申請學券呀?
Anyway, up返呢個topic, 未申請的媽咪要go go go了!

男爵府

好媽媽勳章

我已經收到張証書喇

amy
妳快手d搞掂佢啦,妳知啦,再遲d妳會好唔得閒架嘛

男爵府

好媽媽勳章

我已經收到張証書喇

amy
妳快手d搞掂佢啦,妳知啦,再遲d妳會好唔得閒架嘛

大宅

有呀﹐咪我囉 話時話﹐felix間幼稚園enjoy唔到﹐咁申唔申請好?

仲有冇其他媽咪好似我咁懶, 仲未申請學券呀?
Anyway, up返呢個topic, 未申請的媽咪要go go go了! [/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

cat_house 寫道:
有呀﹐咪我囉 話時話﹐felix間幼稚園enjoy唔到﹐咁申唔申請好?

Felix媽,
係囉, 而家智程有offer & 我俾左留位費的兩間幼稚園都係用唔到學劵的. 不過, 我諗住花少少功夫申請定冇壞. 以防將來唔知點解有用咁.

大宅

好耐冇留意呢度, 原來你地仲有人未/唔申請.....我己經收左好耐la! :lol: 謙謙有一間仲專登減左價黎就學券添!! 不過唔知會唔會係其他地方收返個差額就真係唔知la!

男爵府

想問下...

大宅

Lui_BB,
我由申請到收到份學券大約兩個月左右la, 你幾時send申請架? ?-( ?-(
如果你收到佢份確認收到申請的信的話應該冇咩問題ge

男爵府

昨晚收到喇~ 一一 thx

大宅

終於都send咗啦

首頁

尾頁

跳至