自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊隻牌子BODY LOTION好用, 我女皮膚較乾, 好易痕, 我之前用CRABTREE, 都可以, 但有無D更好的呢, BURT BEE唔知好唔好用?

禁止訪問

回覆:邊隻牌子BODY LOTION好用, 我女皮膚較乾, 好易痕

禁止訪問

引用:邊隻牌子BODY+LOTION好用,+我女皮膚較乾,+

大宅

引用:physiogel

原帖由 pandajenny 於 13-10-02 發表
physiogel
Yes, the same choice!!

大宅

回覆:邊隻牌子BODY LOTION好用, 我女皮膚較乾, 好易痕

其實平嘅有D都几好用,st.ives,jergens,都好潤㗎!最緊要係價錢相宜,搽均全身都唔肉赤!

男爵府

我用nivea.,凡士林或者馬莎

大宅

QV

水晶宮

glysoderm

珍珠宮

st. ives 燕麥 body lotion,
呢隻用左 N 支, 超正~
藥房約 $30 (632ml),
勁大支, 日日沖涼後 & 訓前 & 返工前搽~ (咁平, 唔洗慳住用~)
皮膚好左好多, 少左發濕疹~

以前用 a cream, 但我覺得無咁潤~
vaseline 更加唔潤~
physiogel ai cream 都ok 的, 但相對較貴~

st. ives 燕麥 body lotion,
倒轉個樽都唔會跌落黎架! 勁潤!

p.s. 勁賣廣告 feel~

大宅

甘油

男爵府

Body shop body butter, 大大盒又多香味揀, 幾十蚊可茶好耐

子爵府

我仔都皮膚敏感
一痕就,開始紅就早晚係嗰d位搽 AI cream

無乜事就隔一兩日左右,沖涼後搽lotion

別墅

我女都用ai cream 好好用,我買多咗,如果要可以平讓,屋企樓下藥房買都要110,有意可pm expo 2014-7

禁止訪問

引用:st.+ives+燕麥+body+lotion,呢隻用左+N+支,

珍珠宮

回覆 pandajenny 的帖子

我就係搽左類固醇, d 血管現晒, 皮膚又薄....

我都有食 supplement, 食好多隻,
主打係三隻油丸: 魚油丸, 阿麻籽油丸, 月見草油丸~

禁止訪問

引用:回覆+pandajenny+的帖子我就係搽左類固醇,+

珍珠宮

回覆 pandajenny 的帖子

我其實都想試大麻籽油, 但 $165 - 200ml ...太貴了....
我食 supplement 已經好甘....$$$$....

我敏感 & 濕疹肌...好麻煩.....

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

Qv都好用,有時萬寧做150送50時買就最抵

I 大蚊豬   

禁止訪問

引用:回覆+pandajenny+的帖子我其實都想試大麻籽

子爵府

低敏凡士林(濕疹) 可用!
萬〇,$69.9 200ml, 可以試下!

真心不錯!i

首頁

尾頁

跳至