烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

忍無可忍,建議搵日罷買X佳,表達不滿!

實在忍無可忍,做錯了還要死撐

建議搵日罷買X佳,表達不滿!

大家意見如何?

建議哪一日最合適呢?

男爵府

Re: 忍無可忍,建議搵日罷買X佳,表達不滿!

Agree

百佳都唔止一次d嘢有問題啦,今次真係極之過份,垃圾魚都話適合食用,佢地自已試食下先講啦,買嗰陣從來都無話過由印尼運來的,啲promoter不停話有益又無骨,仲話啱哂d小朋友同老人家食喎!之前話d魚有孔雀石綠咁咪轉食呢d law,佢真係識得食住呢條水嚟揾錢,佢賣出來都唔係平架,賺埋呢d無良錢佢地d人實有報應,非常失望,查實我之前都好少去買嘢(呢件事之後更加無去過),行遠少少去街市仲好,其他用品就好多時藥房仲平添!

別墅

我已經罷買左好耐lu....如果唔係間唔中有d coupon, 我都唔會去百佳買野

複式洋房

I hate Park'n Shop long time ago.

水晶宮

北京起爛樓,香港賣假魚。。。呢個大中華首富勁啊
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

agree
54heima 寫道:
北京起爛樓,香港賣假魚。。。呢個大中華首富勁啊

男爵府

HillaryMom 寫道:
I hate Park'n Shop long time ago.

Me too...!

大宅

贊成, 李生生日會知係幾時呢, 當賀禮送俾佢都好.

子爵府

我一定支持!
不過最好將呢個post放o係自由講場,多d人知嘛!
快d揀日喇!

男爵府

totally agree! Mr. Lee and his sons and his family business always take advantages on HK people. it's time for us to do something.

首頁

尾頁

跳至