嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人會用紅色pampers, 給些意見吧

你地用過紅色pampers嗎?
之前好似話有問題要收
近期, 好少見有得賣

我之前一直用Fitti, 早幾日用雞精同人換了紅色pampers XL
現在有點後悔

大宅

Re: 有冇人會用紅色pampers, 給些意見吧

我用中碼都ok,只係個貼比較"貼"

民房

我買過s碼,bb試過後,唔好用,超細條,以後都唔會買來用 .
...Wyeth Gold 英文記憶字典... 徵求︰GIORDANO買褲印花, 用5個$1.4郵票交換,如有,請pm,thx!

男爵府

我只會用棉柔因為係日本製造(黃色.紫色),其他都唔會用因為係中國製造!!!

大宅

阿B用緊
無咩問題喎
我屋企附近百佳、萬寧有得賣

複式洋房

冇問題喎!相比下係細條D,但吸水力都好強!我個女用o左半年啦!!(S/M)

大宅

如果你換片換得密都ok o既...
不過我就覺得條片有d短...好似仲短過綠色o個隻超薄乾爽咁...同埋好易濕透哂....

大宅

吸濕都O.K.,但係個貼好鬼實,換片麻煩d,有時除貼除到片都'難'埋,我BB用綠色

伯爵府

魅力王子

rainbowlam
are u need your pamper red one now?
if u want to exchange other things or sell with me,please pm me,my son use for day time
thanks

男爵府

我個仔本身非花王不可,
點知有朋友送左一包,點知佢又岩用,不過真係要換得密
如果唔係就包尿,最多4個鐘!

大宅

文里文靜
我想問下花王點樣好法呀? 正諗緊同bb換咩尿片

首頁

尾頁