自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

保誠抽現金券,你登記左未?

由即日至15/2"英國保誠"舉行「Fun分有賞」大抽獎,
送出多款豐富獎品,與您一起準備過肥年!

我想推薦各位請click-->"Here"登記啦!

我做推薦人會有1000 e+積分架!多謝大家先~
每儲夠3000 e+積分可享有1次抽獎機會.

另大家新登記做會員,即賞6000 e+積分,可享有2次抽獎.

抽獎禮品有:
- iPod Shuffle 價值$650
- 電影戲票$60禮券
- Maxim's $50 / $100 cash coupon
- Delifrance $20 cash coupon

我中左Delifrance $20 cash coupon咋!
祝大家好運~ :-P
木村

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 保誠抽現金券,你登記左未?

我登記左了,但乜都抽唔到 :cry:

男爵府

今年好似好難抽叫咗幾個friend 抽物鬼都抽唔到, 放棄啦.

男爵府

我中左部 "iPod Shuffle 價值$650 "呀~~!

男爵府

ME2
嘿嘿 寫道:
我中左部 "iPod Shuffle 價值$650 "呀~~!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都有delifrance $20 wor, 唔錯唔錯

複式洋房

me too (delifrance $20 dollar coupon)

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我抽左18次.得1張$20同1張$60

洋房

嘿嘿 寫道:

me too

洋房

祝大家好運,不過今年難抽左。

快d按此登記啦﹗

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我想推薦各位請click-->"Here"登記啦!

另大家新登記做會員,即賞6000 e+積分,可享有2次抽獎.

抽獎禮品有:
- 電影戲票$60禮券
- Maxim's $50 / $100 cash coupon

我中左Delifrance $20 cash coupon咋!

木村

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地咁易仲大獎

民房

剛剛登記了,中了Maxim's $100 cash coupon及電影戲票$60禮券。
好開心!謝謝您K.K

男爵府

抱歉!

根據我們的紀錄,您已成功登記。
請按以下連結登入。

我冇入過wo???

伯爵府

我登記左仲click埋抽獎添, but佢無話我知有無中獎wor ?-(

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

If you have Prudential policy/ you are Prudential customer, then you need to get your password from Prudential. They said that they have sent out password to all customer last year, mind one is around Sept 2006 and I have mis-placed it, so I have to apply again.

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

我想推薦各位加入,請click-->"Here"登記啦!

抽獎禮品有:
- 電影戲票$60禮券

木村

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

hoganmama 寫道:
我登記左仲click埋抽獎添, but佢無話我知有無中獎wor ?-(

Me too, 即是無獎囉

子爵府

[size=medium]請問有冇話過如果中咗獎之後去邊度攞coupon?

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Hi Vin,

寄番去你登記既郵寄地址架~
你抽中D咩呀?

Vin 寫道:
[size=medium]請問有冇話過如果中咗獎之後去邊度攞coupon?
木村

首頁

尾頁

跳至