二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我11月15日前要搬,自在清屋及環保,半售半送! ( 清屋中 )

有意pm 睇相
售 :傢俬
1. 靚實木訂做 特大衣櫃X2 用咗2年全白色有一個櫃開門手柄欄咗有倍件唔識整
24吋 濶39.5吋 高85.9吋 85% new 原價 : 5000幾一件 現售 : 已減 $800
2.石油氣煮食爐 50% new : 窄14.5吋 濶28吋 高4.5吋 現售 : 150
3.大魚缸 50% new : 窄19.1吋 濶31吋 高33吋 現售 : 150
4.Toshiba DVD機 50% new 現售 : 100
5.串珠飾物swarovski 石及珠珠購自 深水埗 可整 925耳環及手鏈唔包盒 原價500幾 現售 : 50
( 已售 )
6.LV 大塵布袋..... 等等! $10 想賣 Lv 手袋 100% REAL架
7.combi highchair 80%new 操作無問題,可搖、可較高低、可瞓。 帶有污漬bb食野可不免會有食物漬 原價 : 2XXX 售$ 800 減價$ 750
售 土瓜灣 上門自取要落彧上多一層 ( 已售 )
8.深藍色 Sack'n Seat bb外出用餐帶,只用過2次,少出外食飯,好用 95%new 售 :$ 80
( 已售 )
9. 美甲書購自sogo 所有書 現$20 本, 不議價
( 350最左邊 已售 )
10. 關於bb 0-12月 書,好有用 原價 : $200 現$85
11.結婚相薄,朋友送100%new 無開封 $15 ( 已售 )
12. 送揹帶及學行拉帶袋仔 購自花園街 ( 已送 )
13. bb球 購自玩具反城 75% new 原 : $60幾, 售 : $15 不議價 自在清屋及環保
14.微波爐超舊用咗20年,操作無問題 30% new $ 50
15.
石油氣熱水爐 星牌好用咗3年,操作無問題 50% new 原價 $2000幾 現售 : 200
16. 80% new bb鞋 nike 6.5uk 13cm 著咗10幾次買咗4個月 而家唔啱著 原價 : $ 200幾 現 : $
80 不議價
17. 送双人床唔包床褥,床頭爛咗少少唔移開佢唔會影響到,可能我成日移開清潔 要上門自取
18. 送 少量bb衫 0-1歲及玩具,我想送比有需要嘅人,唔係先到先得,要選。
( 已送 )

3. 美甲書購自sogo 所有書 現$20本, 不議價要搬清屋 ( 350最左邊 已售 )

11. 關於bb 0-12月 書,好有用 原價 : $200 現$85

12.結婚相薄,朋友送100%new 無開封 $15 ( 已售 )

13. 送 : 揹帶及搵拉帶袋仔 購自花園街 ( 已送 )

14. bb球 購自玩具反城 75% new 原 : $60幾, 售 : $15 不議價 自在清屋及環保

大型物件自取只限 土瓜灣 交收,小型或將軍澳站 有意 pm thanks

因bk每日只可比我地推一次,加上自己要一個人湊bb,呢排比較忙 請見諒!
請交收時貨物先要檢查有無問題,如檢查過無問題交收後,貨物不可退!
如要求郵寄,要自付郵費,但要另加費用 比郵寄單據,係保障對方證明,如有寄失不會負責 thank,希望jm 明白!

因我唔見意郵寄,我就係好少郵寄包裹,我有次幫jm郵寄因住得遠就好心去郵寄,我又好大頭蝦咁去寄不過我記得有寫回郵地址,仲諗一定唔會咁唔好彩寄失呱,jm到而家都未收到,唔知點算,加上寄時又無單,唉....!

男爵府

回覆:“要搬” 售combi highchair、外出用餐帶、先清bb用品

大宅

引用:Bk刪除我之前個post,話我每一個文章一日可

原帖由 happyBabyson 於 13-10-04 發表

Bk刪除我之前個post,話我每一個文章一日可推一次,話 ...
外出歺帶,可post 相嗎?

男爵府

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:happyBabyson 的帖子

要用餐帶,請pm交收

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sorry呀,我老公話佢岩岩bid jor條新ge,5好意思呀,餐帶5使pm la

男爵府

回覆:karz 的帖子

Ok

男爵府

回覆:“要搬” 售combi highchair、外出用餐帶、書、清屋中

男爵府

男爵府

回覆:要搬售combi highchair、外出用餐帶、書、傢俬 等

幫幫忙thank

男爵府

回覆:要搬售combi highchair、外出用餐帶、書、傢俬 等

Pm 可whatapp 睇相

男爵府

回覆:售combi high chair、傢俬 、玩具…………

複式洋房

你好請查收pm,. 謝謝

happyBabyson  已pm  發表於 13-10-14 22:12

大宅

回覆:售combi high chair、傢俬 、玩具…………

Interested in the book, how to trade?

happyBabyson  pm u   發表於 13-10-14 22:12

男爵府

複式洋房

High chair how much ?

子爵府

High chair 幾錢?

男爵府

引用:High+chair+how+much+?

原帖由 mamababa912 於 13-10-15 發表
High chair how much ?
已pm

男爵府

我想要結婚相薄, 無開封 $15 &
送 : 揹帶及搵拉帶袋仔, 點交收?

男爵府

回覆 Fonggie 的帖子

有人要咗啦

首頁

尾頁

跳至