跳至

首頁

尾頁

洋房

bb要比99湊啦....

我後日返工啦,昨晚擺左bb喺99到訓,我很唔慣見唔到佢,自己走左之後就眼濕濕,有唔捨得嘅感覺,遲D返工實心掛掛 :-( ,我呀B就2個月人仔啦,但仲未介到夜奶,昨晚佢係99到個人成日扎醒呀,可能佢唔慣,又可能嗅唔到我陣味,成日喊,心痛死我啦

大宅

Re: bb要比99湊啦....

我都係比 bb 99湊, 但係只湊daytime..... 夜晚就自己湊....
始終比佢湊都會唔放心 !!! :cry:
MY BB PHOTO   :-D  ;-)  :-P

大宅

我由明天(1號)開始,都將阿女交比老公個堂家姐揍啦!
都只係揍daytime....夜晚放工就自己揍!

男爵府

freely 寫道:
我後日返工啦,昨晚擺左bb喺99到訓,我很唔慣見唔到佢,自己走左之後就眼濕濕,有唔捨得嘅感覺,遲D返工實心掛掛 :-( ,我呀B就2個月人仔啦,但仲未介到夜奶,昨晚佢係99到個人成日扎醒呀,可能佢唔慣,又可能嗅唔到我陣味,成日喊,心痛死我啦

係囉, 點解你唔自己湊夜晚呢?

該用戶已被刪除

複式洋房

我都係要比99湊, 我2 月13日返工. 我都好吾捨得 :-( :-( .
加上我一星期仲有一晚通霄, 都會見吾到bb :-(
freely 寫道:

洋房

我返工時間唔定,有時返好早(6.45am),我老公工作又唔定時,所以夜晚自己凑唔到

伯爵府

我同你地相反~我好想我奶奶湊...我同我奶奶住架~佢100%好好好~~但係佢依家去左外國,有排都唔會返~ :-(

子爵府

你就好,有個咁好99,一定好開通同後生,我99雖然唔算好老,都未夠60,但思想好守舊,固執又唔聽人意見,完全唔啱傾,唔多識同佢溝通.

carrie_1102 寫道:
我同你地相反~我好想我奶奶湊...我同我奶奶住架~佢100%好好好~~但係佢依家去左外國,有排都唔會返~ :-(

伯爵府

我奶奶50歲囉~~我駝小b果陣,佢又成日整野比我食..真係好好架~我老爺又搞笑喎~

judymama 寫道:
你就好,有個咁好99,一定好開通同後生,我99雖然唔算好老,都未夠60,但思想好守舊,固執又唔聽人意見,完全唔啱傾,唔多識同佢溝通.

[quote]
[/quote]

複式洋房

me 2, me 2, so poor :-(

[quote]
[/quote]

大宅

感同身受

[quote]
panhmc 寫道:
me 2, me 2, so poor :-( [quote]
你就好,有個咁好99,一定好開通同後生,我99雖然唔算好老,都未夠60,但思想好守舊,固執又唔聽人意見,完全唔
MY BB PHOTO   :-D  ;-)  :-P

別墅

me too ar,
完全唔啱咀型

[quote]
bpooh 寫道:
感同身受

[quote]
panhmc 寫道:
me 2, me 2, so poor :-( [quote]
你就好,有個咁好99,一定好開通同後生,我99雖然唔算好老,都未夠60,但思想好守舊,固執又唔聽人意見,完全唔

首頁

尾頁

跳至