跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

屯門邊度有24小時私家診所?

男爵府

Re: 屯門邊度有24小時私家診所?

新都醫務中心 (錦華)
地址 - 屯門屯隆行錦華商場地下102A - 103室
電話 - 24492400, 24492500
全日及通宵應診

大宅

屯門新墟...係新墟M記對面....
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

洋房

無錯,屯門新墟...係新墟M記對面 - 診所名稱 - 基健!!

子爵府

如果睇夜診去錦華呀, 唔好去 新墟M記對面間基健!!

個醫生不知所謂, 我個仔發到39.7 佢都唔覺係咩, 連pat pat 退燒藥都唔比, 我問佢佢先話如果你想要比你, 又問我比抗生素佢食好唔好, 大佬你問我實話唔好, 最後我老公忍唔住, 話咩藥都唔要...叫佢寫紙我入院...

:-( 星期日到now 個仔都重燒緊係醫院 :-( :-(

大宅

BK Milk勳章

錦華同建生都有.....

伯爵府

TTeresa 寫道:
如果睇夜診去錦華呀, 唔好去 新墟M記對面間基健!!

個醫生不知所謂, 我個仔發到39.7 佢都唔覺係咩, 連pat pat 退燒藥都唔比, 我問佢佢先話如果你想要比你, 又問我比抗生素佢食好唔好, 大佬你問我實話唔好, 最後我老公忍唔住, 話咩藥都唔要...叫佢寫紙我入院...

:-( 星期日到now 個仔都重燒緊係醫院 :-( :-(

唔好意思,我想問個醫生係邊位?

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔該晒各位! :-P

子爵府

susanpang , 我唔記得, 係診所入面d牌唔見有佢個名....
why 我會去, 因我試過去睇, 8:00前個個, 日日係到, 但都唔記得叫咩, 我睇就ok,點知, 夜晚個個就...........

複式洋房

新墟M記對面間基健,夜診係葉冠洲,最好唔好睇,打針手勢極差,打完瘀左一大撻。我係柏基鄧醫生到打,一d都唔痛。無法葉醫生係通宵!新都醫務中心-- 錦華:又係十分麻麻,而且收費不太合理,所有藥物都比日診貴,特別是大時大節,仲過份.同要小心藥物不潔,曾經見到藥掉在地下,仍拾回比病人,姑娘態度差!簡直同佢老闆一樣咁衰,分分鐘衰過基健!

伯爵府

TTeresa 寫道:
susanpang , 我唔記得, 係診所入面d牌唔見有佢個名....
why 我會去, 因我試過去睇, 8:00前個個, 日日係到, 但都唔記得叫咩, 我睇就ok,點知, 夜晚個個就...........

因為我試過睇一次徐潔心,就覺得ok囉..

民房

新都醫務中心-- 錦華的陳淑薇醫生好好呀

首頁

尾頁

跳至