懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我將會訂天研坊產後送餐服務, $9380 !

有無人都訂了!

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 我將會訂天研坊產後送餐服務, $9380 !

物有所值嗎??

複式洋房

唔駛煩食d咩又唔駛煮! 就有人送到屋企即食. 起碼有人跟進食d咩, 補得好d對自好........

伯爵府

好媽媽勳章

但好似貴左少少

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

洋房

我都訂咗,但係$7000幾o個特價plan,其實我之前見有其他bk的mami講滋補個餐份量都幾大,4個人都食唔曬,而且只係差咗個菜�甜品�代水同埋(冬蟲草&燕窩)湯,我覺得菜不如自己烚(新鮮d),反熱後可能會黃,甜品同代水唔係太必須,d冬蟲草&燕窩不如自己間唔中煲一次,將個差價要o黎買d好o既冬蟲草&燕窩,起碼品質有保證.

洋房

我食梗精選套餐,就噤睇以為份量唔多,食落先知食唔晒,飯送會同工人分(老公唔會因怕補),湯、甜品及代茶自已飲。
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20717;118/st/20070201/dt/13/k/4f6b/preg.png[/img]

子爵府

有咩食餸食嫁? 可唔可以分享下, 或者借份menu睇睇

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

天研坊產後送餐服務,可唔可以post資料,或者有冇link連結

男爵府

九千幾蚊不如請個陪月仲實際.............佢現場煮埋, 仲幫你湊埋B, 教埋你坐月常識, 湊B常識....都唔洗咁貴啦!! 當然食物錢另計啦!!

首頁

尾頁

跳至