跳至

首頁

尾頁

伯爵府

尖沙咀mami約食lunch(13/2)~

喂喂, 輪到尖沙咀區啦, 快d報名啦 !!!

大宅

Re: 尖沙咀mami約食lunch(13/2)~

星期二啦就,星期三情人節,我攞左假去happy happy,時間我比較free,可以12:30-2:15都得.

伯爵府

monbaba同kwankwanho, 快d報名啦 !
仲有邊個mami好似我咁唔係tst返工都報得架

伯爵府

咁正! 去邊處happy呀 :mrgreen:
deborahk 寫道:
星期二啦就,星期三情人節,我攞左假去happy happy,時間我比較free,可以12:30-2:15都得.

大宅

ok,星期二.......老闆都出差

12:30offical 食lunch 時間, 我可以遲d返, 到2:00都得.

我同Monbaba 係美麗華個頭, 咁去邊? 同食咩?有冇suggestion?

伯爵府

厚福街好似開左間cafe(我唔記得咩名), 有冇試過?
kwankwanho 寫道:
ok,星期二.......老闆都出差

12:30offical 食lunch 時間, 我可以遲d返, 到2:00都得.

我同Monbaba 係美麗華個頭, 咁去邊? 同食咩?有冇suggestion?

複式洋房

星期二ok, 但我喺海洋中心, 同埋食1:00至2:00, 好趕呀

大宅

happydino,

我尋日去左la, 叫做798unit & co 係1樓 ma.

lunch 價錢由$48-80都有包一個drink, 但要soup +$10, dessert+$15, 我覺得都幾好食. 環境不錯, open kitchen cook.

大宅

happydino,
c6唔知今年係唔係做左daddy high得滯,早一個星期已經book左去際洲食buffet.識左kam耐除左溝我個陣落個吓心機之外,溝到之後都未試過 ?-(

[quote]
咁正! 去邊處happy呀 :mrgreen: [quote]

伯爵府

yvonneyy係ocean ctr, 去厚福街佢會遠左d wor~

有冇other suggestion?
happydino,

我尋日去左la, 叫做798unit & co 係1樓 ma.

lunch 價錢由$48-80都有包一個drink, 但要soup +$10, dessert+$15, 我覺得都幾好食. 環境不錯, open kitchen cook.

伯爵府

獎勵你咁偉大同佢生婷婷 [quote]
happydino,
c6唔知今年係唔係做左daddy high得滯,早一個星期已經book左去際洲食buffet.識左kam耐除左溝我個陣落個吓心機之外,溝到之後都未試過 ?-(

大宅

有人試過有口碑就好啦,不過yvonneyy係海洋中心廣東道,唔知佢ok唔ok

happydino,

大宅

如果海防道中間條小路,好似叫樂道,即廣東燒味荼餐廳隔離,有間樓上cafe唔錯,食物ok,價錢都ok,set lunch好似$35左右,環境有落地玻璃窗.點睇呀.

happydino 寫道:
yvonneyy係ocean ctr, 去厚福街佢會遠左d wor~

有冇other suggestion?[quote]
happydino,

[/quote]

大宅

happydino,
係我都開心啦,婷婷女生男相,同daddy好似倒模kam,重要同日出世,婷婷見到佢好lum架......唔扭食奶或瞓覺個陣.

[quote]
獎勵你咁偉大同佢生婷婷

大宅

deborahk,

ok! check p.m.

你點解好似冇出去食飯

大宅

kwankwanho,
好呀,睇埋 yvonneyy 得唔得先,happy dino你係咪應該ok,反正你都黎tst.我一陣去book位先,預左4個先啦.

你點解好似冇出去食飯

大宅

kwankwanho,
唔記得講tim,我食緊西柚餐,所以帶lunch box lor

伯爵府

ok呀, 間cafe叫咩名?
咁到時見 :mrgreen: [quote]
如果海防道中間條小路,好似叫樂道,即廣東燒味荼餐廳隔離,有間樓上cafe唔錯,食物ok,價錢都ok,set lunch好似$35左右,環境有落地玻璃窗.點睇呀.

伯爵府

咁你老公咪仲lum [quote]
happydino,
係我都開心啦,婷婷女生男相,同daddy好似倒模kam,重要同日出世,婷婷見到佢好lum架......唔扭食奶或瞓覺個陣.

複式洋房

好多謝你哋可以"就"我過嚟呢邊, 我ok呀, 但間cafe叫咩名, 地址係邊

kwankwanho,
好呀,睇埋 yvonneyy 得唔得先,happy dino你係咪應該ok,反正你都黎tst.我一陣去book位先,預左4個先啦.

[quote]

你點解好似冇出去食飯
[/quote]

首頁

尾頁

跳至