自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

會唔會派利是俾囝囝/囡囡的同學仔 (幼稚園)?

日日都會見到, 但係其他人係工人帶, 我就自己帶囝囝的, 咁俾唔俾好?

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

Re: 會唔會派利是俾囝囝/囡囡的同學仔 (幼稚園)?

我就唔會比.

男爵府

我吾係自己帶亞仔返學, 但如果新年要去學校見到老師我都有比, 因為一年一次, 利利是是無所謂啦...(如果佢照顧我仔好, 一定會比..)

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

老師規定唔准收的利是的wor.

生日月, 開心過

男爵府

可以唔入$$,入d小禮物、糖果咁都唔錯。

別墅

熟既見到就比~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

熟既先會俾
My Two Princess

珍珠宮

好媽媽勳章

LoveChild 寫道:
日日都會見到, 但係其他人係工人帶, 我就自己帶囝囝的, 咁俾唔俾好?

吓?! 我冇諗過俾喎. 如果要俾, 咪要派晒成班?

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔會 :lol:

首頁

尾頁

跳至