論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

緊急~~~煩請幫忙俾意见

各位:
本人剛聘請一個22歲印藉工人以照顧弱智妹妹,上工快一個月,做野各方面都算唔錯,我妹妹亦喜歡她,但係佢成日都望住我,我妹妹都睇到,我已经扮唔知冇望佢,但佢今日突然同我講話鐘意我,仲想今晚同我訓...{講起都有d唔好意思},咁我係咪
應該即刻換人呢???最煩係我妹幾like佢同做野都幾好,點攪???煩請各位俾意见.thz

別墅

Re: 緊急~~~煩請幫忙俾意见

呢D已經叫做 [size=xx-large]性騷擾

你自己話呢!!

如你拒絕她,但仍留她在你家工作,會否對你們不利???

最後,其實佢係咪[size=xx-large]博炒

大宅

民房

唉!!!!收到哂

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

好即刻炒佢...唔好話我衰...可能佢鍾意你..先對你妹妹好...

你要小心D...初入境內...就識表達比你知佢鍾意你...仲要性騷擾埋你...你今晚好閉實門瞓添呀...

大宅

lty0476,

咁你係男定女呀, 如果你係女, 咁佢咪即係les. 諗起都打冷震, 如果佢各樣都好都唔洗因為呢個原因唔要佢既.

lty0476 寫道:
各位:
本人剛聘請一個22歲印藉工人以照顧弱智妹妹,上工快一個月,做野各方面都算唔錯,我妹妹亦喜歡她,但係佢成日都望住我,我妹妹都睇到,我已经扮唔知冇望佢,但佢今日突然同我講話鐘意我,仲想今晚同我訓...{講起都有d唔好意思},咁我係咪
應該即刻換人呢???最煩係我妹幾like佢同做野都幾好,點攪???煩請各位俾意见.thz

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩,咁你都要問,快d送佢走

民房

唉就係男先麻煩

子爵府

我老公話咁抄得架la

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~~~ 你工人真係有病喎?! ?-(

我諗你真係快d take action好d.....如果唔係佢得唔到你, 唔知會攪咩小動作, 到時掉番轉話你搞佢就閉啦!! 你知啦, 女人癲起上黎真係唔講得笑架!!

民房

唔該哂呀....聽日即刻做野

大宅

YuYuMother 寫道:
嘩~~~ 你工人真係有病喎?! ?-(

我諗你真係快d take action好d.....如果唔係佢得唔到你, 唔知會攪咩小動作, 到時掉番轉話你搞佢就閉啦!! 你知啦, 女人癲起上黎真係唔講得笑架!!

Agree ar

just worry that she turn it other way round and say 你搞佢 就閉啦

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

您炒佢時,記住錄音及錄影呀.我怕佢會去報警話您非禮佢.記住搵多個見證人[最好有女仕在場],有咩事,即報警,唔好怕唔好意思呀.
如您錄到佢話鍾意您個d說話,會對您有保障d..good luck

民房

唔該哂..... :-|

伯爵府

Re: 緊急~~~煩請幫忙俾意

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: 緊急~~~煩請幫忙俾意

Ity0476,

炒工人時記得有其他女士在場,睇住佢“ 汁 ”包袱,然後一齊送佢返 agent 度先至好計錢比佢。返 agent 途中,小心工人出估惑,陣間炸炸帝中出馬路話比車撞親要入醫院、又或者見到差人,同亞 sir 話比你非禮就 5

首頁

尾頁

跳至