美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

邊隻美白精華素work

如題,唔該大家分享下

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 邊隻美白精華素work

up

大宅

Lancome
BoBoWing

複式洋房

Shiseido ~ White Lucent
好有效, 而且幫助收細毛孔, 用一個星期已經見到效果

大宅

DDF(fade gel and fade cream) both are very good and effective for me, my dark spots become much more lighter now.

Vichy is good too for a reasonable price.

複式洋房

how much
Fung太 寫道:

複式洋房

咩牌子?

bbfamily 寫道:
DDF(fade gel and fade cream) both are very good and effective for me, my dark spots become much more lighter now.

Vichy is good too for a reasonable price.

伯爵府

HK$750
celiawws 寫道:
how much[quote]
Fung太 寫道:
[/quote]

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

我用緊個隻唔係精華素, 只係美白夜霜($220)但好見效果, 退到面黃, 最好笑係有次我同朋友一齊買左, 朋友叫我試個效果比佢睇, 咁我即場塗完朋友都話覺得白左, 但好可惜我就偏偏唔記得塗隻眼.........照鏡成隻熊貓咁

大宅

DDF - doctor brand from USA

Vichy - France

dreamcity 寫道:
咩牌子?

[quote]
bbfamily 寫道:

[/quote]

別墅

咁即係咩牌子呢 ?

ronleung 寫道:
我用緊個隻唔係精華素, 只係美白夜霜($220)但好見效果, 退到面黃, 最好笑係有次我同朋友一齊買左, 朋友叫我試個效果比佢睇, 咁我即場塗完朋友都話覺得白左, 但好可惜我就偏偏唔記得塗隻眼.........照鏡成隻熊貓咁

大宅

kose 有關美白產品都好掂

大宅

$600 4 枝裝 維他命C精華素!
你有上天堂的把握嗎?

大宅

so good,,,i like
可樂皓皓 寫道:
HK$750
[quote]
celiawws 寫道:
how much[quote]
Fung太 寫道: